tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post2006862756781686452..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Eilen aloitettu on tänään valmisSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-5340551654781512262016-01-06T18:59:53.091+02:002016-01-06T18:59:53.091+02:00Totta, voi olla että se lisärasva toimikin juuri v...Totta, voi olla että se lisärasva toimikin juuri väärään suuntaan! Onneksi makuun se ei vaikuttanut huonolla tapaa :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-36094158260416554802016-01-06T18:54:00.692+02:002016-01-06T18:54:00.692+02:00Pitää kokeilla muitakin arkoja perunalajikkeita. E...Pitää kokeilla muitakin arkoja perunalajikkeita. Eniten ihastutti se perunan aito, oikea maku!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-91336156804513309662016-01-06T17:37:49.686+02:002016-01-06T17:37:49.686+02:00Kiva, että innostuit kokeilemaan prässättyä poroa ...Kiva, että innostuit kokeilemaan prässättyä poroa ja puolukkasmetanaa :) Meidän hanhenrasvattomat palaset pysyivät ihan hyvin kasassa pelkän luista irronneen kollageeni/gelatiinin voimin - voisiko olla, ettei hanhenrasvaa kuitenkaan kannattaisi lisätä ollenkaan? Makua ja mehevyyttähän se tietysti kyllä antaa :) Oi että, olen ihan kade teidän ja Rommirusinan sous vide -kokeiluista!Paulahttps://www.blogger.com/profile/06504737173761091716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-72136221014088583762016-01-06T17:02:10.959+02:002016-01-06T17:02:10.959+02:00Kiinnostava puikula-menetelmä (erityisesti se, ett...Kiinnostava puikula-menetelmä (erityisesti se, että rakenne pysyy kiinteänä), kiitos siitä. Puikula on vaikea mutta yliveto pottu :)Susanna Välimäkihttps://www.blogger.com/profile/02456661270085901668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-42430439465647044302016-01-06T09:02:49.370+02:002016-01-06T09:02:49.370+02:00Minullakin on pihvi ohjelmassa, kunhan saadaan ens...Minullakin on pihvi ohjelmassa, kunhan saadaan ensin syötyä alta pois noita kaikkia muita lihapaloja, joita pakastimeen on kertynyt :) <br /><br />Tässä on nyt käymässä sama kuin muittenkin aluksi uusien juttujen kanssa, haudutuspadan, frittikeittimen ja painekattilan kanssa. Innostun ja haluan tehdä ihan kaikkea uudella laitteella :D Ei kaikki ole ihan järkevääkään, ajankäytöllisesti (kypsentää aamiaiskananmunaa 45 minuuttia ennen töihinlähtöä) tai aloittaa sunnuntain päivällinen jo perjantaina.... tai energiataloudellisesti. Mutta kokeilla on kiva ja ottaa käyttöön ne jutut, joissa se värkki taikka laite on parhaimmillaan, järkevä tai molempia.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-23265787617882664402016-01-06T08:59:09.809+02:002016-01-06T08:59:09.809+02:00Totta, sitä keinoa yleensä käytänkin, mutta ajoitt...Totta, sitä keinoa yleensä käytänkin, mutta ajoittaminen on silloin hankalampaa, muut aterian osat pitää täsmätä perunoihin, ei toisinpäin :) Vedessä en ole perunoita keittänyt aikoihin, aina höyrytän ja nyt, jos ei ole kiire, käytän kyllä tuota tyhjiöhommelia. Kovin suuria määriähän siten ei voi kotioloissa tehdä kerrallaan, mutta eipä minun komppanialle tarvikaan perunoita laittaa :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-40541158979183288862016-01-05T22:45:16.219+02:002016-01-05T22:45:16.219+02:00Mielenkiinnolla seuraan noita sous vide-vinkkejäsi...Mielenkiinnolla seuraan noita sous vide-vinkkejäsi, tulevat täälläkin tarpeeseen. :) Viime viikonloppuna kypsensin ensimmäisen ulkofileepihvin ko menetelmällä, tuli kyllä hyvä.Rommirusinahttps://www.blogger.com/profile/17824854550350991836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-46961046969788968002016-01-05T20:31:07.215+02:002016-01-05T20:31:07.215+02:00Nami, nami! Höyryttäminenkin säilyttää puikulat yl...Nami, nami! Höyryttäminenkin säilyttää puikulat yleensä ehjinä ja sekä maku että rakenne tulevat tosi hyviksi. luimupupuhttp://luimupupu.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-64822069204958774472016-01-05T19:22:06.485+02:002016-01-05T19:22:06.485+02:00Sama täällä, se on aika tarkkuus peliä!Sama täällä, se on aika tarkkuus peliä!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-61105910769787772192016-01-05T18:33:28.082+02:002016-01-05T18:33:28.082+02:00Todella mielenkiintoista tuo vakuumihomma! Minulla...Todella mielenkiintoista tuo vakuumihomma! Minulla puikulat yleensä "räjähtävät" valmiiksi muussiksi ja maku karkaa kattilaan.Soppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.com