tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post2726300686397009431..comments2024-03-18T10:33:49.692+02:00Comments on CampaSimpukka: Makrillia ja parsaa parilallaSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-31185128548411837822015-04-26T14:17:35.793+03:002015-04-26T14:17:35.793+03:00Savustaminen sopii sille varmaan hyvin!Savustaminen sopii sille varmaan hyvin!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-8630362954412797532015-04-26T14:17:04.850+03:002015-04-26T14:17:04.850+03:00Tuollainen tuttu kalastaja olisi hyvää kätevä olla...Tuollainen tuttu kalastaja olisi hyvää kätevä olla olemassa :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-35532044240461189802015-04-26T14:16:30.792+03:002015-04-26T14:16:30.792+03:00Täällä Jyväskylässä toisinaan ainakin Citymarketin...Täällä Jyväskylässä toisinaan ainakin Citymarketin tiskillä näkyy makrillia, Sokkarista en tiedä, kun siellä tulee niin harvoin käytyä. Patee kuulostaa hyvältä.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-49971123015320678022015-04-26T14:15:33.867+03:002015-04-26T14:15:33.867+03:00AIka monissa löytämissäni ohjeissa mentiin tosiaan...AIka monissa löytämissäni ohjeissa mentiin tosiaan aasiailaiseen suuntaan.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-76270041250681649702015-04-26T10:58:07.914+03:002015-04-26T10:58:07.914+03:00Enpä ole minäkään erikoisemmin ihastunut makrillii...Enpä ole minäkään erikoisemmin ihastunut makrilliin, sitä saa täällä useimmiten savustettuna.Alluhttps://www.blogger.com/profile/05263861211089180903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-68407675280285182222015-04-26T10:49:25.411+03:002015-04-26T10:49:25.411+03:00Mä olen hieman rajoitteinen tuon makrillin kohdall...Mä olen hieman rajoitteinen tuon makrillin kohdalla. Pidän paljonkin kalasta, mutta makrillista en ole oikein koskaan oppinut pitämään. En ole maistanut perulaisia parsoja, joten niistä en osaa sanoa mitään, mutta kyllä toissa päivänä espanjalaiset maistuivat todella hyvältä, njam. Tänään puolisoni laittaa "luomukuhaa", joka on kalastettu eilen. Meillä on onneksi tuttu kalastaja, joka vielä fileoi kalat meille. Ei tartte kuin pannulle laittaa.CurryKanelihttps://www.blogger.com/profile/12831500786013787093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-46383032906987007902015-04-26T10:32:39.392+03:002015-04-26T10:32:39.392+03:00OI, mistä löysit makrillia? Meillä on isännän brav...OI, mistä löysit makrillia? Meillä on isännän bravuuri Rillettes de maquereau eli sellainen yhdenlainen makrillipatee... se on ihan ylihyvää ja heti alkoi tehdä sitä ihan hirveäasti mieli, kun luin teidän kokanneen makrillia... Minna Vuo-Chohttp://tatakeittioelamaa.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-39845539929620126142015-04-26T10:10:01.859+03:002015-04-26T10:10:01.859+03:00Minä olen syönyt makrillia muistaakseni vain kerra...Minä olen syönyt makrillia muistaakseni vain kerran, eikä siitä tullut minunkaan suosikkikalani heti. Olen kuitenkin nähnyt sitä joskus omassa Cittarissa ja miettinyt että totisiko ostaa ja kokeilla kotona. Sopisi kenties aasialaiseen ruokaan? ullahttps://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-57368736259775643492015-04-25T23:18:02.874+03:002015-04-25T23:18:02.874+03:00Minun kanssa pitäisi päästä vielä oikeasti tuoreem...Minun kanssa pitäisi päästä vielä oikeasti tuoreemman fisun kanssa tekemisiin :) Mutta ei mennyt pilalle, ei ollut täysosuma, täst lähdetään!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-26298410352323014452015-04-25T22:47:40.710+03:002015-04-25T22:47:40.710+03:00Makrilli on jännä tyyppi, olen ollut sen kanssa ra...Makrilli on jännä tyyppi, olen ollut sen kanssa ravintoloissa vastahangassa. Viimeksi hankausta tuli vietnamilaisella saarella jossa mulle myytiin see valkoisena tonnikalana ja hitsi se oli makrilli. Onneksi oli tujut mausteet päällä. Pitäisi vain löytää se oikea ohje jolla tuostakin fisusta alkaisi nauttia!Merjahttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-26651234581712490712015-04-25T20:05:25.963+03:002015-04-25T20:05:25.963+03:00Seppälän Cittarissa olen makrillia nähnyt muutamaa...Seppälän Cittarissa olen makrillia nähnyt muutamaan kertaan, nyt uskalsin eka kertaa ostaa:DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-71995732257523078232015-04-25T19:36:28.779+03:002015-04-25T19:36:28.779+03:00Nostan kypärää eurooppalaisen parsan odottamisesta...Nostan kypärää eurooppalaisen parsan odottamisesta!<br />Missä oli makrillia? Sitä oli aina silloin tällöin Sokoksella silloin, kun Herkku oli katutasossa.Anonymousnoreply@blogger.com