tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post7144552993338628397..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: NäppituntumaleivätSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-26044078072195472922013-10-17T16:46:06.849+03:002013-10-17T16:46:06.849+03:00Sämpylöitä olen tehnyt yönyli kohottamalla. Ne on ...Sämpylöitä olen tehnyt yönyli kohottamalla. Ne on tosi herkät sitten aamulla, ei vissiin passaa kolistella peltiä, etteivät lässähdä :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-47978608986024391172013-10-17T15:58:23.094+03:002013-10-17T15:58:23.094+03:00Nam nam! Kyllä sen jotenkin hassusti käsissään tun...Nam nam! Kyllä sen jotenkin hassusti käsissään tuntee että milloin taikina on hyvä, tosin sitä pitää muutamaan kertaan harjoitella. <br />Ruohosipuli on hyvä idea, pistän mieleen! Mulla on ollut mielessä kokeilla yön yli kohottamista, kun aika on yleensä kortilla. Aamulla voisi sitten "pyöräyttää" sämpylät tai leivät. Amalfin sitruunahttps://www.blogger.com/profile/13776306879296380837noreply@blogger.com