tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post7904826314371168862..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: RagùSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-49497358303331239192012-05-16T09:46:28.668+03:002012-05-16T09:46:28.668+03:00Saima: kyllä minunkin pitää koittaa tuttavustua tu...Saima: kyllä minunkin pitää koittaa tuttavustua tuon varsisellerin kanssa:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-1035406585377229422012-05-16T09:00:57.216+03:002012-05-16T09:00:57.216+03:00Oi miten herkullisen näköinen lopputulos!
Minä ol...Oi miten herkullisen näköinen lopputulos!<br /><br />Minä olen viimein oppinut pitämään varsiselleristä; laitan sitä nykyään monenmoneen paikkaan, mutta aina aivan pienenpieneksi pilkottuna ja hyvin kypsytettynä - ja esim. sosekeittoihin soseutettuna.Saimahttps://www.blogger.com/profile/06857945625044223435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-16962460067930111682012-05-16T06:16:23.582+03:002012-05-16T06:16:23.582+03:00Rouva R: Minä tuohon Muttiin tutustuin vasta viime...Rouva R: Minä tuohon Muttiin tutustuin vasta viime talvena, huomasin että sitä on kaupoissa, nimen olin jostain blogista huomannut. Nyt se on vakiotapaus varastossani:)<br /><br />luimupupu: Ei meistäkään vielä ylimpiä ystäviä varsisellerin kanssa tullut, joten nyt on se kohta, jossa pitää tuon lopun kanssa olla tarkkana, hävikiksi vai herkuksi? Tai ainakin joskikin syötäväksi.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-71977895539225178232012-05-15T23:28:50.273+03:002012-05-15T23:28:50.273+03:00Pisteet Muttille täältäkin, parempaa ei JKL:ssä ol...Pisteet Muttille täältäkin, parempaa ei JKL:ssä ole näkynyt. Siinä maistaa kypsien tomaattien maun.<br />Varsiselleri on harvoja juttuja, joista ei yleensä tykkää. Lähes aina kierrän koko selleriä sisältävän ruoan kaukaa ja hajukin tekee pahaa. Kyse on ilmeisesti tuoerudesta, sillä kaksi kertaa olen kasvista jopa lähes tykännyt, muutama vuosi sitten Ruotsissa pienessä, itse kasviksensa kasvattavassa huippuravintolassa ja täällä lopputalvesta yhdessä hotellissa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-30002544071859219722012-05-15T22:42:18.532+03:002012-05-15T22:42:18.532+03:00Onpa herkullisennäköistä ragua! Ja Mutti on mieles...Onpa herkullisennäköistä ragua! Ja Mutti on mielestäni ihan ehdottomasti parasta tomaattisäilykettä, vähän kuin itse tehtyä.Rva Raadelmastahttp://www.rouvaraadelma.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-73369502514174536582012-05-15T18:59:16.404+03:002012-05-15T18:59:16.404+03:00Hannele: joo, maitoa oli monessakin ohjeessa, mutt...Hannele: joo, maitoa oli monessakin ohjeessa, mutta en sitä kuitenkaan halunnut laittaa. Tuo lihapalajuttu voi olla sitäkin, että siinähän se samassa hautuu se huomisen ruoka, eli hyödynnetään kastiketta tänään jo. Eikä ainakaan pahemmaksi tehnyt:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-90364083621772242412012-05-15T18:55:55.230+03:002012-05-15T18:55:55.230+03:00Possunniska makua (vai rasvaa?, sama asia?) antama...Possunniska makua (vai rasvaa?, sama asia?) antamassa on mulle uusi juttu. Nämä taitaa olla niitä ohjeita, joihin jokaisella italialaisella mammalla on oma salainen reseptinsä. Johonkin "alkuperäiseen" muistan tulevan maitoa. Kummaa sekin.Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.com