tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post9052523997634452005..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Meritaimenta ja nieriää suolataikinakuoressaSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-80582147425977677092012-05-02T07:09:37.948+03:002012-05-02T07:09:37.948+03:00Yaelian: Kalaa pitäisi syödä vielä enemmän, koitan...Yaelian: Kalaa pitäisi syödä vielä enemmän, koitan pitää sitä yhtä kalaruokaa viikossa omassa pöydässä. Kesällä se toteutuu näppärämmin, kun loimutus ja savustus on helopompaa.<br /><br />Mausteinen Manteli: Minähän se:) Ohjeesi on kyllä tosi käyttökelpoinen. Tosin tuo kokonaisen kalan paitaminen noin verrattuna fileeseen... Fileestä on helpompi syödä, kun ruodot on jo pois. Maku on silti mahtava!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-21823540463038837112012-05-01T21:14:28.646+03:002012-05-01T21:14:28.646+03:00Sinäkö sen nimimerkin takana oletkin!! :) Okei, jo...Sinäkö sen nimimerkin takana oletkin!! :) Okei, joo kiva että muistutit tästä reseptistä.. siskokin teki hetki sitten.. se näyttää onnistuvan muillakin. Brasseissa ei saa lohta tuoreena kovin helposti mutta voisinkin koittaa jollakin muulla kalalla..Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-70559025106529716592012-05-01T18:39:06.369+03:002012-05-01T18:39:06.369+03:00Oi oi mikä ihanuus ja etenkin nieriä on niin ihana...Oi oi mikä ihanuus ja etenkin nieriä on niin ihanan näköinen kala.Tänään olisi eräässä marketissa ollut norjalaista lohta 10 euron kilohintaan täällä (erittäin harvinaista tällä hinnalla) mutta kun kalat painoivat minimissään 2½ kiloa ja oli pakko ottaa kokonainen kala ,jäi se sitten kauppaan.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com