tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post983401872117333198..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Pitkästä aikaa gnocchitSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-182912722745205802017-04-16T08:30:43.707+03:002017-04-16T08:30:43.707+03:00Sitä samaa ajattelin minäkin ennen kuin kokeilin. ...Sitä samaa ajattelin minäkin ennen kuin kokeilin. Nyt tällä kertaa jäi ulkonäkö vähän vaatimattomaksi, muistelisin että parhaiten onnistuin ricottaa sisältäneen ohjeen kanssa. Ei se pastantekemistä työläämpää ole minusta, tosin usein tulee se tunne, että pastan tekeminenkin alkaa sujua juuri sillä hetkellä, kun taikina loppuu :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-43863584470420434002017-04-16T08:28:36.149+03:002017-04-16T08:28:36.149+03:00Gnoccit ovat pitkään roikkuneet mun to do -listall...Gnoccit ovat pitkään roikkuneet mun to do -listalla, mutta en ole saanut aikaiseksi ryhtyä, kun epäillyttää, että vaativat liiaksi näperrely. Nythän ne pitäisi tehdä, kun vielä saa vanhoja perunoita.Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-40609767198164512832017-04-16T06:13:46.049+03:002017-04-16T06:13:46.049+03:00Muistaakseni vain Italiassa olen ravintolassa syön...Muistaakseni vain Italiassa olen ravintolassa syönyt gnoccheja, mutta en oikein muista olivatko ne hyviä, tai muistuttavatko kotitekoiset niitä ollenkaan. :) Suomessa aika harvoin on tullut menuissa gnoccheja kohdalle. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-75852783644778498022017-04-15T20:39:36.430+03:002017-04-15T20:39:36.430+03:00Olen kerran tehnyt, niihin tuli perunaa ja porkkan...Olen kerran tehnyt, niihin tuli perunaa ja porkkanaa ja ne oli ihan o.k., vaikka en ravintolassa koskaan tilaa gnocheja.Alluhttps://www.blogger.com/profile/05263861211089180903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-4126409880747653332017-04-15T18:32:40.566+03:002017-04-15T18:32:40.566+03:00Perunan sijaan voi tehdä kokonaan jauhoista taikin...Perunan sijaan voi tehdä kokonaan jauhoista taikinan tai siihen voi laittaa parmesania raasteena tai ricottaa. Tämä perunajuttu on minun suosikkini. :) <br /><br />Hyvää pääsiäistä sinnekin!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-79893875845488286042017-04-15T18:25:26.586+03:002017-04-15T18:25:26.586+03:00Enpä ole koskaan tehnyt itse gnoccheja, mutta inno...Enpä ole koskaan tehnyt itse gnoccheja, mutta innosuin niin postauksestasi, että täytyypä kokeilla. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!Pia...Sopivan suolaistahttps://www.blogger.com/profile/01993802119099796573noreply@blogger.com