tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post4984060685948982982..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: LammastagineSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-618502794952209272012-03-30T09:07:34.335+03:002012-03-30T09:07:34.335+03:00Nanna: Joo, just sama emäntä, lautaset ja haarukat...Nanna: Joo, just sama emäntä, lautaset ja haarukat meni vaihtoon. Nyt se uusi taginetapa on eteisessä laatikossa odottamassa minne sen mahduttaisin:)<br /><br />Hiidenuhma: Kiitos, lammas on kyllä hyvää, vielä enemmän olisi kyllä saanut mausteita olla.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-31106295140600212612012-03-29T21:12:30.870+03:002012-03-29T21:12:30.870+03:00Ihanan näköistä lammasta, nam!Ihanan näköistä lammasta, nam!Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-40901375076014347842012-03-29T21:07:38.437+03:002012-03-29T21:07:38.437+03:00Sä oot kyllä ihana.... etkös se ollut sinä joka ta...Sä oot kyllä ihana.... etkös se ollut sinä joka taannoin teki astia-inviksen ja päätyi suurinpiirteen pitämään vain muutaman eripari lautasen. Täyttyyhän ne kaapit näillä erikoishärveleilläkin....;D<br />(oon vaan kateellinen kun ei oo taginepataa eikä edes mikä se nyt oli sitä tanskalaista munkkihärdelliä)Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-64525581742174166312012-03-28T21:53:05.883+03:002012-03-28T21:53:05.883+03:00Heidi:Heilan aukioloajat laajenevat kesää kohti, m...Heidi:Heilan aukioloajat laajenevat kesää kohti, mutta yöaikaan ei sentään saa lampaanlihaa kuitenkaan:) Kiva, kun tulit blogiin pistäytymään!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-66720393365572457912012-03-28T21:50:44.106+03:002012-03-28T21:50:44.106+03:00Vesi tuli kielelle tätä lukiessa! Kärähtäneiden ke...Vesi tuli kielelle tätä lukiessa! Kärähtäneiden keittiössä ei ollakaan tehty aikoihin lammasta. Harmi, etten ole koskaan päässyt tuonne Heilaan, olen aina ollut ohikulkumatkalla epäsosiaalisiin aikoihin ;)Heidi - Kärähtäneethttps://www.blogger.com/profile/12714972351860359296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-37530832856966607522012-03-28T20:45:59.538+03:002012-03-28T20:45:59.538+03:00sauvajyvänen:Juu, kuka nyt tahtoisi kultaketjuja t...sauvajyvänen:Juu, kuka nyt tahtoisi kultaketjuja tai hajuvesiä, kun voi saada raakaa lihaa:D<br /><br />Maria:kiitos taas käännösavusta! Katsoin muuten Cittarin amerikkahyllyyn, niin siellähän oli Criscoa:) <br /><br />luimupupu: Mahtaisiko limeteistä saada myös samankaltaista, toimivaa tuotetta? Luomulimettejä ei oikein usein ole saatavilla, sitruunoita löytyy helpommin.<br /><br />Ankerias: Kiitos! Vielä on omaa gheetä, mutta nyt jo purkin pohjia pitää kaapia. Säilymisessä ei ole ollut mitään ongelmaa. Seuraavaksi avaan sen ostopurkin, jännä nähdä kuinka samanlaista se on vai ihan jotain muuta:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-7703734985471321472012-03-28T20:29:10.360+03:002012-03-28T20:29:10.360+03:00Valtaisan kiva ruoka, sitruunat ja kaikki paikoill...Valtaisan kiva ruoka, sitruunat ja kaikki paikoillaan. Oliko muuten vielä omaa vai kaupan gheetä jo?Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-82204751717310172842012-03-28T20:13:07.007+03:002012-03-28T20:13:07.007+03:00Unohdin kertoa, että me olemme tehneet sen alkukäs...Unohdin kertoa, että me olemme tehneet sen alkukäsittelyn riisillä.<br />Täytynee käynnistää sitruunaprojekti kun kotiudumme.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-75207727330200484492012-03-28T20:13:00.134+03:002012-03-28T20:13:00.134+03:00cilantro = korianteri amerikaksicilantro = korianteri amerikaksiMarianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-47623684814643637802012-03-28T19:29:40.145+03:002012-03-28T19:29:40.145+03:00Onpa ihanan näköinen ruoka! Hyvä tuliainen tosiaan...Onpa ihanan näköinen ruoka! Hyvä tuliainen tosiaan, kaikki tuliaiset oli kivoja.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-15725433048750479752012-03-28T19:20:47.716+03:002012-03-28T19:20:47.716+03:00jokihaka: Tosiaan olen iloinen niistä sitruunoista...jokihaka: Tosiaan olen iloinen niistä sitruunoista, jopa maltoin odottaa niiden kanssa, enkä hötkyillyt. Nyt en kyllä tiedä kauanko ne pysyvät käyttökelpoisina. <br /><br />Kävin muuten siinä Yliopistokadun etnisessä liikkeessä eilen, löytyi filotaikinaa, viinilehtiä (kääryleitä varten), nigellan siemeniä, ruusuvettä. Toivottavasti löytyy asiakkaita:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-23252631537371173602012-03-28T19:18:51.031+03:002012-03-28T19:18:51.031+03:00luimupupu: Minäkin tykkään Heilasta kovasti, enää ...luimupupu: Minäkin tykkään Heilasta kovasti, enää ei kotiinpäin olla tultu poikkeamatta, ellei nyt sitten myöhäällä ole oltu liikenteessä.<br /><br />Tein alkukäsittelyn mukana tulleen ohjeen mukaisesti, kiehautin maitoa, sitä laitettiin pohjan peittävä määrä. Sitten annettiin jäähtyä ja pestiin. TOinen vaihtoehto olisi ollut riisin keittäminen siinä, noin 3-4 dl vettä ja desi riisiä? En osaa sanoa mikä siinä on tarkoituksena, eikä se ohje sitä paljastanut:) Tartetatin-vuoan kanssa en älynnyt edes tehdä mitään, en tainnut joka lippusta lukea...<br /><br />Saima:Minulla on kyllä opettelemista marokkolaisen ruoan kanssa, mutta kyllä tämä nyt plusmerkkiseksi kokeiluksi meni. Onneksi ne sitruunat vaikuttivat onnistuneen. Otin puhtailla pihdeillä ja leikkasin puolikkaan puhtaalla veitsellä, ettei vain purkkiin menisi mitään mikä pilaisi loput sitruunat.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-75335524292872999812012-03-28T19:15:29.651+03:002012-03-28T19:15:29.651+03:00Herkullisen näköistä! Nuo sitruunat on minulla yhä...Herkullisen näköistä! Nuo sitruunat on minulla yhä tekemättä.. pitää ryhdistäytyä. Se Heilan on mukava paikka, tosin vain kerran olen poikennut.Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-80881245515067056552012-03-28T18:28:48.907+03:002012-03-28T18:28:48.907+03:00Ooooooooh, nymmääkualen. Ihana ruoka! Tagine on pi...Ooooooooh, nymmääkualen. Ihana ruoka! Tagine on pitkään ollut toivelistalla kotona, siis se pata, mutta kun ei oikein ole tilaa! Marokkolaiset ruuat ovat ihan ykkösjuttuni.<br /><br />Nyt onkin meidän lampaanystävien herkkuaikaa, kun kevään ja pääsiäisen myötä lampaita kasvaa melkein joka kaupan altaassa (tosin Heilan lammas on ihan eri juttu...). <br /><br />(Minä monguin miestä tekemään niitä säilöttyjä sitruunoita, kun olisi yksi kanaohje joka niitä vaatisi. Huomaa että meillä mies kokkaa. Minä syön kyllä aktiivisesti.)Saimahttps://www.blogger.com/profile/06857945625044223435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-17284119700549319882012-03-28T17:31:42.957+03:002012-03-28T17:31:42.957+03:00Heila on kyllä Keski-Suomessa asujan pelastus, pit...Heila on kyllä Keski-Suomessa asujan pelastus, pitää vain käydä etelässä riittävän usein :).<br />Meillä tuo E-H:n taginepata ei mahdu uuniin, mutta hienosti se on hellallakin toiminut. Millä muuten teit padan alkukäsittelyn? Olen sekä tuon padan että Tarte Tatin vuoan kohdalla miettinyt, mikä sen tarkoitus on.<br />Noista aineista ei voi tulla kuin hyvää.Anonymousnoreply@blogger.com