tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post5109215695291139226..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Juurakon Hulda ihan kypsänäSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-16707993954447921382017-05-07T22:10:49.976+03:002017-05-07T22:10:49.976+03:00Ei kun normaalilla. Alku kannattaa varmaan kiertoi...Ei kun normaalilla. Alku kannattaa varmaan kiertoilmallakin paistaa noin kovalla lämmöllä niin saa hyvän kuoren, loppuajan varmaan paistaisin 190-200 ja tarkkailisin ettei pinta pala. Tärkeintä on kuitenkin saada sisus kypsäksi.luimupupuhttp://luimupupu.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-48529261313622393722017-05-07T16:22:33.026+03:002017-05-07T16:22:33.026+03:00En enää koskaan ota leipää raakana uunista!En enää koskaan ota leipää raakana uunista!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-11535798416627988382017-05-07T16:16:30.522+03:002017-05-07T16:16:30.522+03:00Nam nam! Pelleineen päivineen :). Aivan loistava (...Nam nam! Pelleineen päivineen :). Aivan loistava (ja itsestäänselvä, niin kuin parhaat on) oivallus tuo paistomittari!Merja | Ripaus tryffeliähttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-78495860526030923222017-05-07T16:10:23.972+03:002017-05-07T16:10:23.972+03:00Kysy Minna Satulta neuvoja, miten saat jaettua juu...Kysy Minna Satulta neuvoja, miten saat jaettua juuren kätevästi, hänhän oli sen saanut meille kaikille kymmenelle jaettua. Olisi kiinnostava tietää, miten hän sen teki ja missä ajassa. En muista, että hän olisi kertonut siitä enempiä siellä työpajassa.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-66030282917395361332017-05-07T16:08:51.515+03:002017-05-07T16:08:51.515+03:00Kuinka paljon sinulla on sitä? Minkä verran otat s...Kuinka paljon sinulla on sitä? Minkä verran otat sitä kerrallaan? Minä luulen voivani pian tosiaan jakaa sitä, äitini tulee pian käymään ja hänelle annan osan. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-26164447914256232862017-05-07T16:04:08.557+03:002017-05-07T16:04:08.557+03:00Nam, nam... Minä tässä juuri mietin, että pitäisi ...Nam, nam... Minä tässä juuri mietin, että pitäisi jakaa juuri kahtia. Meillä toivotaan niin vahvasti sämpylöitä joka viikonloppu, etten tällä menolla pääse kokeilemaan juuren kanssa mitään muuta...Minna Vuo-Chohttp://jakaikkeamuuta.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-76591864857661438802017-05-07T13:13:11.087+03:002017-05-07T13:13:11.087+03:00Pitää laittaa muistiin! Paistatteko kiertoilmalla?...Pitää laittaa muistiin! Paistatteko kiertoilmalla?Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-35474033058767345842017-05-07T11:28:52.157+03:002017-05-07T11:28:52.157+03:00Meillä sopiva paistoaika leiville (taikinassa 900 ...Meillä sopiva paistoaika leiville (taikinassa 900 g jauhoja + muut aineet, neljä leipää) on 12 min 240 asteessa + 28 min 200 asteessa.luimupupuhttp://luimupupu.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-17057470532233135222017-05-07T10:40:44.717+03:002017-05-07T10:40:44.717+03:00Pataan minäkin seuraavalla kerralla länttään leivä...Pataan minäkin seuraavalla kerralla länttään leivän!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-65876186827103227042017-05-07T10:28:31.887+03:002017-05-07T10:28:31.887+03:00Meillä paistui eilisaamuna eka juurileipä. Sehän l...Meillä paistui eilisaamuna eka juurileipä. Sehän levähti pellille isoksi kasaksi; olisi pitänyt tajuta tehdä minunkin siitä aurinko ;) Paistoin ensin 200 asteessa ja lopulta luukku auki n. 180 asteessa, yhteensä varmaan 45 minuuttia. Kypsää tuli, ihana kuori ja pehmeä sisältä. Seuraavaksi aion kokeilla pataleipää!Mallaspullahttps://www.blogger.com/profile/09498709253996114141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-10499482093313842942017-05-07T10:16:59.516+03:002017-05-07T10:16:59.516+03:00Olisi varmaan ehtinyt kypsyä!Olisi varmaan ehtinyt kypsyä!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-81108324674916576812017-05-07T10:11:15.351+03:002017-05-07T10:11:15.351+03:00Mikään ei ole niin virkistävää kuin aamutuimaan en...Mikään ei ole niin virkistävää kuin aamutuimaan ennen aamupalaa koiran kanssa ihan nopeasti käydä vilkaisemassa, mihin toi polku meneekään. Näin 3 tuntia myöhemmin voisin aamupalaksi syödä vaikka sen pellen! Onneksi puuro keittyy 10 minuutissa. Anskuhttps://www.blogger.com/profile/13805629839960411965noreply@blogger.com