tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post5814680636753729232..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Viiden kilon jääpaisti ja romesco-kastikeSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-48012999555026532622017-11-30T17:38:20.742+02:002017-11-30T17:38:20.742+02:00Sellaista mietin että laittaa lihan kylmään veteen...Sellaista mietin että laittaa lihan kylmään veteen jolloin se toimisi jääpalana ja pintalämpötila nousisi veden lämpötilan mukana. Kypsymisajan voi tarvittaessa mitata siitä kun veden lämpötila on saavuttanut halutun lämpötilan. Riistaa kun tekee niin kypsymisajalla niinkään väliä kunhan se on tarpeeksi pitkä (6+ tuntia).Patunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-10057669222761020062017-11-25T22:20:16.577+02:002017-11-25T22:20:16.577+02:00En ole kokeillut, mietin sitä että miten silloin m...En ole kokeillut, mietin sitä että miten silloin määritellään kypsymisaika ja miten maustetaan. Googlailemalla tulee kyllä osumia aiheesta. :)En usko, että sillä on merkitystä laittaako viileään veteen ja lämpenee sitten veden lämmetessä. Pitäisi kyllä kokeilla jollain sellaisella lihapalalla, joka ei ole liian arvokas, jos menisikin metsään. :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-77903750295366751552017-11-25T06:18:18.640+02:002017-11-25T06:18:18.640+02:00Oletko koskaan testannut tehdä jääpaistia sous vid...Oletko koskaan testannut tehdä jääpaistia sous vide menetelmällä? Olisi mielenkiintoista tietää kannattaako paisti laittaa kylmään veteen ja antaa pinnan hitaasti sulaa sillä aikaa kun vesi ympärillä lämpenee vaiko laittaa suoraan lämpimään veteen. Patunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-30418329945010676132013-09-01T20:22:58.694+03:002013-09-01T20:22:58.694+03:00nappisuoritus!nappisuoritus!Soppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-50052217642047585482013-09-01T19:00:40.336+03:002013-09-01T19:00:40.336+03:00Minulla on ranne kipeä siitä kaikesta paistinleikk...Minulla on ranne kipeä siitä kaikesta paistinleikkaamisesta :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-24144506840995688342013-09-01T19:00:10.060+03:002013-09-01T19:00:10.060+03:00Hyvin riitti, muttei jäänyt liikaa jäljellekään :)...Hyvin riitti, muttei jäänyt liikaa jäljellekään :) Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-15329314997070374342013-09-01T18:59:38.774+03:002013-09-01T18:59:38.774+03:00Romesco oli oikein helppo tehdä ja kyllä sitä jonk...Romesco oli oikein helppo tehdä ja kyllä sitä jonkun verran menikin eilen. Toinen pieni purkillinen jäi kotiin tuotavaksi, pitää katsoa kuinka kauan se säilyy.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-50600366637033236782013-09-01T08:29:01.706+03:002013-09-01T08:29:01.706+03:00Jääpaisti on herkkua! Juuri mietinkin että voisin ...Jääpaisti on herkkua! Juuri mietinkin että voisin tehdä hirven jääpaistin kun tuota riistaa nyt tuntuu edelleen pakastimessa riittävän. Romesco on tuntematon minullekin. Pitää kokeilla.ullahttps://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-3804328147928142902013-08-31T19:12:36.753+03:002013-08-31T19:12:36.753+03:00On paistilla ollut kokoa! Kyllä pitäisi kahdenkymm...On paistilla ollut kokoa! Kyllä pitäisi kahdenkymmenen hengen hurrata kun saa tuollaisen eteensä :)Soppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-49100423052876810992013-08-31T16:07:08.996+03:002013-08-31T16:07:08.996+03:00Tuo romesco-kastike vaikuttaa herkulliselta :) en ...Tuo romesco-kastike vaikuttaa herkulliselta :) en ole moisesta ennen kuullutkaan ja kastikkeet ovat itselle aina vähän haasteellisia. Nappaan tämän reseptin jemmaan tulevia kokkailuja varten :)annemi / 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.com