tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post6520654577812752269..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Crema CatalanaSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-66530945135707370942011-09-01T19:05:47.261+03:002011-09-01T19:05:47.261+03:00Creme catalana tai brulee ei ole joo niin helppo j...Creme catalana tai brulee ei ole joo niin helppo juttu kuin ohjeista voisi luulla. Oma kokemus on, että tuo lämpötila on aika uunikohtainen juttu. Itse oon joutunut lisäämään reseptien asteisiin sellaiset 20 astetta, että oon saanut hyytymään annetussa ajassa. Toisaalta sekään ei ole hyvä, jos liikaa hyytyy, pitää vähän tutista. <br /><br />Sitten kun saa cremen sopivasti hyytymään, niin homma on helppo vielä pilata sokerikuorrutuksen kanssa. Ainakin itsellä siitä tuppaa tulemaan liian paksu tai jotenkin muuten huono.<br /><br />Mutta jos ja kun kaikki viimein onnistuu, kyllä on hyvää!Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-35131001256812920012011-09-01T09:44:18.161+03:002011-09-01T09:44:18.161+03:00Vesihaude kypsyttää hellävaraisesti ja tosiaan suo...Vesihaude kypsyttää hellävaraisesti ja tosiaan suojelee vanukasta liian nopealta kypsymiseltä ja korkealta lämmöltä vaikka uunin lämpötila on korkeampi. Me olemme laittaneet vanukaskupit suureen, tukevaan uunivuokaan, jossa on vettä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-82510806084729988132011-09-01T08:50:11.406+03:002011-09-01T08:50:11.406+03:00luimupupu: pitää minunkin kokeilla tuota vesihaude...luimupupu: pitää minunkin kokeilla tuota vesihaudetta ja vähän korkeampaa lämpötilaa. Se vesi varmaan suojelee vanukasta kuivumasta, vaikka lämpöä on enemmän?Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-22727054489945767202011-08-31T22:30:48.068+03:002011-08-31T22:30:48.068+03:00Herkkupeppu ilmoittautuu - meillä on jälkkäriä jok...Herkkupeppu ilmoittautuu - meillä on jälkkäriä joka päivä... <br />Emme ole Crema Catalanaa tehneet, mutta sen sukulaisia kyllä. Olemme aina hyydyttäneet vanukkaat vesihauteessa, esimerkiksi<br /><a href="http://luimupupu.wordpress.com/2011/01/16/hiihtoa-ja-hiihtoa/" rel="nofollow">Petits pots de Crème</a>. Noita paistetaan puolisen tuntia 140 asteessa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-46425088691814569812011-08-31T18:18:02.551+03:002011-08-31T18:18:02.551+03:00Tusla: yleensä ensimmäinen kerta onnistuu mainiost...Tusla: yleensä ensimmäinen kerta onnistuu mainiosti, mutta toisella kertaa sitten lässähtää:)) Ja se on juuri se kerta, kun pitäisi tehdä vaikutus tai on juhlat...Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-71243683439852283202011-08-31T18:05:10.087+03:002011-08-31T18:05:10.087+03:00Mulla kävi vähän samalla tavalla ihan creme brulee...Mulla kävi vähän samalla tavalla ihan creme bruleen kanssa. Tosin, se jäi sitten kyllä liemeväksi. Olipahan hyvä, kermainen liemi. Mutta jäihän se kaivelemaan, tosin en ole uskaltanut vielä ottaa revanssia aiheesta.Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.com