tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post7247365077544763321..comments2024-03-27T07:46:21.636+02:00Comments on CampaSimpukka: Kamparisimpukoita pinaattirisotollaSari - CampaSimpukkahttp://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-51200811564811707362021-05-13T19:06:45.399+03:002021-05-13T19:06:45.399+03:00Minäkään en tykkää kalpeista kampasimpukoista. Aik...Minäkään en tykkää kalpeista kampasimpukoista. Aika monta kertaa piti harjoitella kyllä niiden paistamista, että alkoi olla takuuvarmasti onnistunutta. Ja sen olen oppinut, ettei niitä tarvitse olla monta/annos. 3-4 on ihan riittävästi. Tuon wasabivoin otan kyllä kokeiluun!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8186813096630467744.post-11925506406836914712021-05-13T11:42:45.050+03:002021-05-13T11:42:45.050+03:00Hyvän näköistä kaikki, myös kampasimpukat. Niissä ...Hyvän näköistä kaikki, myös kampasimpukat. Niissä pitää meidän mielestä olla väriä, vaikka ei tietenkään saa paistaa kuolleeksi sisältä. Meidän kaveri, joka pitää itseään armoitettuna kokkina, tarjoaa aina kampasimpukan kalpean valkoisena, se on kuin keitetty, hyh. Mä keksin joku aika sitten laittaa risoton päälle just ennen tarjoilua kylmän palasen wasabivoita (50g voita ja 2,5 tl wasabia tuubista) ja ei että se on hyvää, kun vähitellen sulaa siinä syödessä.Alluhttps://www.blogger.com/profile/05263861211089180903noreply@blogger.com