torstai 24. elokuuta 2017

Melkein on metri rannasta


Tänään me olemme liipanneet jo todella likeltä La Vueltan reittiä. Olimme nimittäin etuajassa paikan päällä Cuencassa, sinne huominen etappi päättyy. Miksi emme ole siellä huomenna? Koska me voimme olla olematta! Olisi ollut kiva nähdä jotain merkkejä jo huomisesta tapahtumasta, mutta ilmeisesti espanjalaiset eivät turhaa hössötä. Ainoastaan pysäköintiin oli vinkkejä huomiselle, että älkää nyt tänne pysäköikö huomenna, kun on vissiin se joku polkupyöräjuttu. Härkätaisteluista informoitiin paljon paremmin.


Kävimme katsomassa hienoa katedraalia ja maksoimme siitä meiksi ihan mielellämme. Cuencan vanha kaupunki on myös Unescon maailmanperintökohteitten listalla.


Jokseenkin coolHuomenna menemme katsomaan etapin alkua Llíriaan ja lopun katsomme televisiosta, mikäli huomisen hotellin kanavavalikoima antaa myöten.

Tulimme yöpymään Valencian lentoaseman läheiseen Ibikseen. Välillä tämmöiset ketjuhotellit ovat just sitä mitä reissuihminen tarvitsee. Ei mitään krumeluuria, vessa on kuin Ruotsin laivalla ja hississä tuoksuu ylenmäärin raikasteelta. Sijainti on myös onnekas, hotelli on aivan suuren (todella suuren) ostarin naapurissa ja menimme sinne ruoan toivossa alkuillasta. Olemme olleet pari päivää vähän heikossa hapessa, Antti flunssassa ja minä jossain myötätaudissa, eikä ruoka ole maistunut. Tänään oli jo toisin. 

Kävimme syömässä minulle oikein tuttua ruokaa, caminolla söin joka ilta tähän tapaan. Alkuun jaoimme valencialaisen salaatin  ja pääruoaksi otimme paellan kanalla ja kanilla. Ruoka oli oikein kelpoa. Viinipullon, veden ja kahvien kanssa kaikki maksoi maltilliset 43 euroa, millaisia hintoja en tietenkään caminolla maksanut. Siellä ruoka oli paljon halvempaa, joskin usein huonolaatuisempaa. Lisään postauksen CampaSimpukan ylälaiden Poissa kotoa-välilehdelle, jonne kerään reissuaiheisia postauksiamme maittain. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti