keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Jade Jasmin Pearls


Olen teen suhteen tuurijuoppo. Välillä teetä tulee juotua usein, sitten taas ei aikoihin. Nuorempi perillinen innostui tyttöystävän myötä teenjuonnista ja nyt meillä on jo melkoiset määrät erilaisia teelaatuja ja välineitä teenjuomista varten. Luottokahvilamme Jyväskylässä, Coffea, myy myös monenlaista teetä ja sieltä Kammenpyörittäjä oli hankkinut kiintoisia teehelmiä. Enpä ole aikoihin tuoksuttanut niin kauniin tuoksuista teetä, kuin näistä teehelmistä haudutettu tee. Poika tuumi, että tuoksu tuo mieleen jonkun ulkomaanmatkan monen vuoden takaa, muttei voinut muistaa mistä paikasta tuoksu tarkalleen oli. Teen valmistus oli näin tarkkaa puuhaa:


8 kommenttia:

 1. Nuo ovat nykyisiä suosikkejani. Luulin pitkään, etten pidä jasmiinista, mutta kammo olikin ilmeisesti jotain aromia kohtaan. Noita pitää aina olla sekä töissä että kotona. Kolme kuulaa kupin pohjalle ja vettä päälle, samoista kuulista tulee ainakin kolme juomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, se monikertakäyttöisyys kompensoi kivasti aika korkeaa hintaa!

   Poista
 2. Mitämitämitä??? Jos ei olisi iltamyöhä, saattaisin kipittää tutkailemaan kaupungin teepalluravalikoimaa. Jasmiinille sanon kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, tosi kivaa ja hyvää teetä.

   Poista
  2. Netistä bongasin, että Oulussa Kofeiinikomppaniassa olisi tätä teetä myynnissä. En kuitenkaan päässyt vielä ostoksille, koska juuri tänään oli kauppa suljettu poikkeuksellisen aikaisin. Niin mun tuuria!

   Poista
  3. No hyvää kannattaa odottaa! :D

   Poista
 3. Näyttävätpä hauskoilta - minusta on aina ihana kokeilla kaikkia uusia teejuttuja. Tähän asti kaunein on ollut sellainen teekukka, joka aukesi pallosta kauniiksi isoksi kukaksi teepannuun. Harmi, kun ei ollut lasista sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne teekukat ovat tosi kauniita, oikeastaan vähän pelottavankin näköisiä :D Eikä niistä ole ollut oikein hyvää teetä juotavaksi... Mutta tosiaan kauniita.

   Poista