tiistai 30. joulukuuta 2014

Karmean hauska Fargo

Tätä miestä vastaan ei uskaltaisi kävellä edes päivävaloisalla kadulla

Ahmaisimme eilen ja toissapäivänä Fargo-sarjan kolmestaan ja maistuipa hyvältä! Emme ole pitkään aikaan katsoneet noin hyvää tv-sarjaa. Eikä sitä saattanut säästellä, vaan katsoimme kaikki 10 jaksoa niin nopeasti kuin vain ehdimme. Pidämme kyllä Fargosta elokuvanakin, mutta sarja oli vieläkin parempi. Kakkoskautta odotellen ja ykköskautta lämpimästi suositellen, jos vain pidätte vähän karmeista tv-ohjelmista, erinomaisesta näyttelemisestä ja hyytävästä talvesta!

4 kommenttia:

 1. On kyllä hyvä ja sopivasti jännittävä sarja. Mekin katsottiin kaikki jaksot melko nopealla aikataululla, vaikka kolmea vikaa vähän säästeltiinkin tähän joululomalle. Tätä voi lämpimästi suositella kaikille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisen kerran taisi yhtä hyvin kolahtaa Sopranos! :)

   Poista
 2. Juu, Fargo oli kyllä hyvä! Kun se tuli telkkarista, jaksoin sinnitellä hereillä aina sen loppuun saakka, mikä on selvä merkki mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tuo myös varma merkki, että tykkään, jos en nukahda. Eikä ole liian pelottava, jos en lähde kesken kaiken vaikka viikkaamaan pyykkiä, joka on odottanut viikkaamista jo viikon! :D

   Poista