perjantai 11. toukokuuta 2012

Välivinkki kahvin ystäville!

Jyväskylässä on ollut aika vaatimaton hyvän kahvin tarjonta, eikä kahvilla niin ollen juuri olekaan tullut poikettua. Mutta nyt on toisin. Alkuvuodesta Torikeskukseen avattiin uusi liike, nimeltään Coffea. Siellä on tullut piipahdettua useamman espresson verran! Suosittelemme lämpimästi!

9 kommenttia:

 1. Totta puhut! Mainio paikka poiketa kahville jos Jyväskylän keskustassa liikkuu.. Taisin muuten mennä sinne ekan kerran sinun aiemman vinkin perusteella, muistelen.

  VastaaPoista
 2. jokihaka: Muistelen kans, että oltaisiin siitä oltu puheissa:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että paikka on pysynyt pystyssä. Ainakin yksi entinen kollega (ja innokas kahvimies) on käynyt siellä ahkerasti. Menemme kun kotiudumme.

  VastaaPoista
 4. luimupupu: Menkää ihmeessä:) Haaveilen ostaa sieltä yhden ihanan kahvisuodattimen, joka on niin sievä!

  VastaaPoista
 5. Onko suodatin Harion? Niillä on kaikkea hienoa kahvi- ja teetavaraa.

  VastaaPoista
 6. luimupupu: Just se! (poistin tuon tuplaviestin tuosta)

  VastaaPoista
 7. Kiva että teillekin on tullut hyvä kahvipaikka:) Kesällä on tarkoitus ehkä poiketa Jyväskylässä,joten hyvä tietää:)

  VastaaPoista
 8. Onnistuin jotenkin rähmäkäpälöimään tuplaviestin :).
  Kahvin lisäksi muuten kotiinpaluussa on hyvää se, että nettishoppailu on taas helpompaa, täällä kun tulee kaikkeen tullin lisäksi tullin käsittelykulut, noin 15€. Ei ole montaa pakettia tullut tilattua.

  VastaaPoista
 9. Yaelian: Kesä onkin paras aika vierailla Jyväskylässä, talvi tahtoo vähän olla sellaista unista aikaa. Eilen juuri oli se päivä, jolloin koivuihin paukahtaa lehdet, niin kaunista!

  luimupupu: En ollut tullutkaan ajatelleeksi, että noin tosiaan on, kun olette siellä "saarekkeessa". Sinulla on nyt sitten kauhea ruuhka ja paine saada kaikki tällä aikaa kerääntyneet ostokset hankittua, kun nettitilaamismaailma taas aukeaa:)

  VastaaPoista