perjantai 7. helmikuuta 2014

Lounaalla Kainuun Prikaatissa

Kammenpyörittäjä löytää pyörän kuvattavaksi ihan kaikkialta
Yövuorojen välinen aika riittää aivan hyvin siihen, että käy hernekeitolla Kajaanissa, aikaa jäi vielä monta tuntia tähteeksikin. Saimme mukaamme tilaisuudesta tuoreen jääkärin, joka viettää nyt valalomaa kotipuolessa. Olimme hyvin tyytyväisiä siihen, että edellisten viikkojen kova pakkanen lauhtui, eikä tuullutkaan kovasti, sillä seisominen pitkään ulkosalla lämpimästi puettunakin sai varpaat palelemaan. Kylmyys haihtui kuumalla hernekeitolla ja hyvällä mielellä.
4 kommenttia:

 1. Muutama vuosi sitten poikani oli myös Kainuun prikaatissa. Samaan aikaan ilmestyi kirja (en muista nimeä), jossa valmenettiin äitejä poikien armeijavuoteen. Kirjan kirjoittajan äiti kauhistui, kun Säkylän prikaatin porteille pystyi tilaamaan pitsan. Mutta voin pistää paremmaksi. Kainuun prikaatin alueella on pitseria!

  ps. Mun pojan armeijakauteen sattui - 30°C pakkaset, hyvin meni siitä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut, että pizzaa saa ihan helposti varuskunnassa ostettua :) Alkuviikkoina oli kovanpuoleisia pakkasia, joten nyt kuulema nämä muutaman asteen pakkaset ovat olleet tosi mukavia.

   Näin äitinä oli kiva nähdä, millaisessa paikassa ne meidän nuoret, tytöt ja pojat ovatkaan:)

   Poista
 2. Sä et äitinä halua kuulla tätä, mutta ystäväni poika oli pistetty kuumeisena juoksemaan cooperin testiä Testi päättyi sydänlihastuhdukseen ja Kuopoin yliopistolliseen... Tämä siis pari viikkoa sitten.

  Prikaatille mennessä on maan paras grilli. Siis ihan rehellinen snägäri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! On se hyvä kuulla, sanon heti pojalle, että pistää hanttiin, jos yhtään on kipeä ja pitäisi tehdä jotain rasittavaa.

   Poista