perjantai 28. helmikuuta 2014

Pyörien pito kielletty


Kammenpyörittäjä oli nähnyt kuvan kyltin kaupungilla käydessään, ymmärtääkseni jossain Kolmikulman tienoilla. Miten tämä nyt pitäisi ymmärtää? Eikö siellä päin ihmisillä saa olla polkupyöriä? Jos näin on, meidän pitää moista hoodia varoa, jos joskus muutamme täältä laitakaupungilta lähemmäs keskustaa. Meillähän pidetään polkupyöriä ihan varmasti, viimeisimmän tarkistuslaskelman mukaan niitä on varttisata. Ehkä kyltti tarkoittaakin sitä, että pyörien täytyy pysyä pitämättäkin? Kuten ne matot lattialla lapsuuden kompakysymyksessä.  

10 kommenttia:

 1. Onkohan tuo jonkun irvileuan laittama pilakyltti?

  VastaaPoista
 2. "Pyörät pidettävä kytkettynä..."
  Täällä keskustan kupeessa on suurimmalla osalla tapana säilyttää pyörävarastossa autonrenkaita, joillan hölmöillä on siellä pyöriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omakotitalossa asumisessa on ainakin yksi selkeä etu, saa vapaasti pitää pyöriä ja vain sisälle varastoon mahtumattomat pidetään kytkettyinä ulkosalla :D Ties vaikka karkaisivat, jos eivät olisi ketjulla kiinni katoksen tolpassa?

   Poista
 3. Muistaakseni toi kyltti Popparin kulmilla ja tuskin se on vitsi. Hölmöhän toi on, mutta kesällä sekulma on niin täynnä miten sattuu jätettyjä fillareita, ettei läpi meinaa päästä.

  VastaaPoista
 4. Veikkaan, että kyse on näin talviaikaan pitääkö fillareiden pyörät vai luistaako. Tälläsena vähälumisena talvena hyvästä pidosta voi syntyä pahoja uria asfalttiin, maastopyöräilystä puhumattakaan!

  VastaaPoista