tiistai 15. marraskuuta 2016

Menu Kultakausi Ravintola Göstassa


Vaikka koko viikonvaihde oli jo mennyt huvittelun ja hyvinsyömisen merkeissä, niin kotimaisen minilomasen päätteeksi poikkesimme kotimatkalla vielä suosikkikohteessamme Serlachius-museossa Mäntässä. Siellä oli juuri avattu edellispäivänä uusi Marita Liulian näyttely Kultakausi. Museokortti taas tykkäsi, että sitä käytettiin! Näyttely oli oivallinen ja sen katsottuamme menimme kysymään mahtuisimmeko syömään Ravintola Göstaan, vaikkei meillä ollut varausta. Ravintola oli ilahduttavan täynnä, mutta saimme kuitenkin pöydän ja pian pääsimme tilaamaankin Menu Kultakauden. Otimme sen kolmena ruokalajina, jätimme keiton väliin. Mahtoiko tämä olla nyt neljäs vai viides kerta, kun olen ollut Göstassa syömässä, enkä taaskaan päässyt pettymään. Kaikki oli erinomaista, alun rapukakku, pääruoan ankkaconfit ja aterian päättävä uuniomenajäätelö. Annokset kauniita ja tarjoilu ystävällistä, leipä erinomaista. Tykkäämme!

Göstan sivulla on maininta siitä, että joulukuussa ravintola toimii Autereen tuvassa, syytä ei mainita, joten en tiedä onko kyse ravintolan remontista vai jokavuotisesta tavasta. Emme ole joulukuussa käyneet siellä koskaan. 


Liitän tämän postauksen CampaSimpukan ylälaidasta löytyvälle Valmiissa pöydissä-välilehdelle, jonne kerään ravintola-aiheisia postauksiamme.

Lisäksi haluamme mainita, että Helene Schjerfbeckin Punainen pää II on nyt nähtävillä Marita Liulian näyttelyyn liittyen. Vaikka vain sen takia kannattaa ajella Mänttään! 

5 kommenttia:

 1. Täällä on samat fiilikset Göstasta. Ollaan käyty siellä useampi kerta eikä ruokaan ole tarvinnut koskaan pettyä. Harmittaa kun ravintola sulkee ovensa joulukuun ajaksi. Viime vuonna joulumenu oli kerrassaan ihana sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun blogistasi muistan ensimmäisen kerran Göstasta lukeneenikin. Tiedätkö sinä, mikä tuon sulkemisen syy on ja voiko kuitenkin siellä Autereen tuvassa syödä joulumenua tai ylipäätään ruokailla?

   Poista
  2. Anu, ravintola Gösta16.11.2016 klo 11.45.00

   Kiitos Campasimpukka mukavasta blogista - toivottavasti tapaamme jälleen pian!

   Vastauksena joulukuun toiminnastamme: Olemme pyrkineet vastaamaan asiakkaidemme esittämiin toiveisiin Göstan pihapiirissä sijaitsevan Autereen tuvan joulubuffetista, päivittäinen toimintamme siirtyy siis tunnelmalliseen joulutupaan 26.11.-23.12. väliseksi ajaksi.

   Keittiömestareidemme pieteetillä valmistamia jouluherkkuja pääsee nauttimaan ilman taukoa, tila vain vaihtuu joulunalusajaksi. Menu on nähtävillä osoitteessa:

   Göstan puolella palvelemme samanaikaisesti ryhmiä tilauksesta (ryhmäkoko min. 8 henkilöä). Joulun pyhien jälkeen palvelemme Göstan paviljongin puolella jälleen normaalisti tiistaista sunnuntaihin 11-18.

   Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

   Poista
  3. Anu, ravintola Gösta16.11.2016 klo 11.50.00

   Autereen tuvan buffetmenu on nähtävillä osoitteessa:
   www.ravintolagosta.fi/autereentupa

   Poista