sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Museokadun helmi


Viime viikolla olin Helsingissä blogiystävämme Annan kaupan tupareissa. Hella & Herkku ei ole ihan uusi kauppa, mutta se muutti uusiin tiloihin vastikään, pysyen kuitenkin Museokadulla edelleen. Sain kutsun tuohon mukavaan, väkeä kuhisevaan tilaisuuteen ja sinnehän minä tietysti menin! On muuten vaikea uskoa enää, miten muutama vuosi sitten ujostelin ja arastelin mennä mihinkään tämänkaltaisiin tilaisuuksiin tai paikkoihin, joissa voisi tavata muita blogaaneja. Nyt tuntuu aivan erilaiselta. Tästä voi vetää johtopäätöksen, että ihminen voi muuttua, eikä aina vain huonompaan suuntaan. 

Annan kaupassa oli kuuden maissa niin kova tohina, että hyvä kun sauvajyväsen kanssa mahduimme sisälle. Nyt kaupalla on avoimempi ja suurempi tila kuin aikaisemmin, se muutossa varmaan oli pointtikin, sen blondiinikin käsitti. Paikalla oli vakioasiakkaita, muita liiketoiminnan kautta tuttuja ihmisiä ja sitten meitä blogaaneja oikein ilahduttavasti. Ostoksia en tuolloin alkanut tehdä, sillä pelkäsin pudottavani jotain hyllyiltä enkä muutenkaan ole tungeksimisen ystävä. Ihania pikkusyötäviä kyllä pääsin maistamaan ja voi sitä glögiä! Niin lämmittävää ja hyvää!


Kävin sitten seuraavana päivänä uudelleen kaupassa, kun tungos oli ohitse ja hieman uupuneen näköinen kauppias siellä siivoili viimeisiä illan rippeitä pois. Minun piti ottaa joku kuvakin kaupasta, nyt siellä on niin paljon enemmän tilaa ja tuotteet hienosti esillä. Tietysti sitten jutellessamme unohdin ottaa kuvia, mutta ostokset muistin tehdä, sillä minulle oli annettu tehtäväksi ostaa kahvia ja itse halusin niitä mahtavia kirsikoita, joita käytin järkyttävän hyviin pikkuleipiin jokunen viikko sitten. Pyysin myöhemmin Annalta kuvia kaupasta, jotta saan sen liitettyä tähän pikkusuositukseen. Jos ikinä tarvitsette erinomaista artesaanipastaa, lisäaineettomia liemiä, risottoriisiä tai tiskirättejä, niin menkää Museokadulle, Hellaan ja Herkkuun! Kaupassa on niin paljon muutakin ostettavaa ja nyt minäkin tiedän millä ratikalla (2) pääsee ihan lähelle, jos sattuu, että kantamuksia kertyy. Ihailen blogaaniystäväämme, joka on uskaltanut alkaa yrittäjäksi. 

Tässä postauksessa on Annan ottamat kuvat Hella & Herkku-liikkeestä

6 kommenttia: