Tälle sivulle kerään toivottavasti runsaan valikoiman juurileivontaohjeita. Sain oman vehnäjuuren Whats's Cooking Helsinki-tapahtumasta 6.4.2017. Juuri on kulkeutunut Vatsasekaisin kilinkolin-blogista Satu Koivistolle, joka jakoi siitä juurileivontatyöpajassa kymmelle innokkaalle leipojalle. Olisi hieno juttu, jos saisin pidettyä juuren elossa ja oppisin paljon sen käyttämisestä. Jos kuitenkin kuolo korjaa Juurakon Huldaksi nimeämäni juuren, aion yrittää sellaisen tekemistä itse.
- Ensimmäiset juurisämpyläni
- Saanko esitellä, Juurakon Hulda, kokeilu nro 2 ja säätämistä
- Juurakon Hulda ihan kypsänä
- Huldaa ja hiivaa – lämminkohotus hiivalla avitettuna
- Juurihoitoa – Hulda yökylässä
- Vehnäjuuri vaikeuksissa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti