lauantai 21. syyskuuta 2013

Koko päivä keittiössä


Aamulla tuumailin tekeväni kaikenlaista. Arvatkaa miten siinä kävi? Tein kaiken, mitä aioinkin! Ja vähän enemmänkin! Piirtäkää iso rasti mihin tahansa seinään, sillä tällaista ei useinkaan tapahdu. Huomenna palaan omaksi itsekseni, älkää olko huolissani. 

Me tosiaankin söimme kolme ruokalajin päivällisen. Alkuruokana meillä oli samettista hokkaidonkurpitsakeittoa. Pääruoaksi söimme lasagnea ja jälkiruoaksi päärynäkakkua, naputtelen kakun ohjeen huomenissa, kun hieman tästä tokenen kaikesta ahkeruudestani. Näette sitten lähdeblogista, miten nätin kakusta oikeasti voi saada. Sivupuuhana tein konjakkista uuniomenahilloa, josta myös huomenna enemmän. Koko päivän myös pöhisi mehuasema ulkona, sillä Kammenpyörittäjä törmäsi männäviikolla metsässä neljään puolukkaämpäriin. Tuloksena 12 litraa hyvä isä-mehua.
Lempimutrusuuni, Mark Cavendish voitti Tour of Britainin toiseksi viimeisen etapin, eikä minulla ole siihen mitään mussuttamista. Sir Bradley (on jotenkin nautinnollista sanoa Sir Bradley) johtaa edelleen ennen viimeistä etappia. 

16 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia ja herkullisen näkösiä ruokia! Tämän lisäksi osaat vielä kirjoittaa hauskalla tavalla. Kiitos, että jaksat tehdä tätä hienoa blogia. t. Lukija, joka opetteli tekemään leipälevitteen itse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos! Olipa ihana palaute, tulin tästä tosi hyvälle mielelle:)

   Poista
 2. Hupaisan päärynätorttu ;).
  Ottaa muuten kamalasti päähän, että MM-kisoja ei tule Eurosportilta zrrxyzrrr... Toivottavasti löytyy joku kelvollinen striimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? Eikö tule? Nyt kyllä menee herne nenään justiinsa!

   Poista
  2. Meillä meni jo eilen, iso. Peter oli kuulema twiitannut asiasta.

   Poista
  3. Minullakin on twitter-tunnukset, en vaan osaa käyttää sitä yhtään...

   Poista
  4. Mulla ei mutta luen aina välillä Jensien ja Fäbun twiittejä ja muutamaa alamäenlaskijaa. Peterin twiitistä oli maininta Fillarissa ja jossain muuallakin.

   Poista
 3. Onpa herkullinen illallinen, tuo päärynäkakku näyttää erityisen hauskalta. Jään odottelemaan reseptiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. annemi, se kakku on tosiaan kiva, en saanut siitä yhtä nättiä kuin lähteessäni, mutta postaan ohjeen ja lähteen huomenna: ) Maku oli kyllä mainio!

   Poista
 4. Kauniit annokset olet tehnyt, mä rakastan tuollaisia astioita kun sulla on tossa keittossa ja päärynakakulla. Harmi kun toi oma astiakkaapi repeää jo nyt liitoksistaan ja keittiökin on onnettoman pieni. Jää moni astia ja keittiöväline/pata/kattila hommaamatta kun en tiedä mihin ne laittaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milma:) Me myytiin pois kaikki perinteiset astiastot viime vuonna, nyt me syödään kaikki erilaisilta lautasilta, ihan blogin takia :D Yksittäinen astia ja aterin on nyt tärkeämpää. Mulla on muuten nyt asu tuunattuna Modenaa varten, kengät taitaa mennä vielä uusiksi, hotelillilta on noin kilsa ravintolaan, joten pitää voida kunnolla kävellä. Miten siellä oli teillä, oliko turvaisa olo lähteä kävellen pois? Meillä varaus klo21, joten mennee varmaan yhteentoista poislähtiessä?

   Poista
 5. Tuollaisen flowpäivän voimalla jaksaa monta tavallaista-ei-niin-ahkeraa-päivää! Ja herkulliset tulokset! Ihana pyöreä lasagne, innovatiivinen kuvausidea!! Meikällä vaan törröttäisi kärvähtäneet reunat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasangeen tuli kivat aallot, kun hieman pyöräytin stanssia :)

   Poista
 6. Minä en ole saanut mitään aikaan, on ollut niin tiukkaa töissä viime aikoina, että jopa rentoutuminen tuntuu työltä.. No nyt sain aikaiseksi hetkeksi istahtaa blogien pariin ja taas maailma alkaa pyöriä oikeilla raiteilla :) Ihanan näköistä viikonloppuruokaa teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä kiva päivä tuo lauantai, mutta ei parane ottaa tavaksi, perhe tottuu liian hyvälle! :D

   Poista