lauantai 14. joulukuuta 2013

Campasimpukka Pikkuroballa


Olin syksyllä Blogiringin kautta mukana Fiskars-kampanjassa, joka herätti monenlaista huomiota. Oma osuuteni oli jokseenkin vaatimaton, ainakin siihen verrattuna, miten monipuolisen tuotepaketin otin vastaan. Olen ollut mukana muutamissa kampanjoissa ja niidenkin tiimoilta on ollut joitakin kutsuvierastilaisuuksia, joista olen yleensä arki-iltaan sijoittuvan ajankohdan ja välimatkan vuoksi kiittäen kieltäytynyt. Tällä kertaa kutsu oli miellyttävän hyvissä ajoin esitetty ja ajankohta oli pitkämatkalaisellekin sopiva. Vuorolistassa oli lempimerkkini X, joten ilmoittauduin mukaan. 

Varsinainen innoke, miksi halusin mukaan tähän tilaisuuteen oli se, että se pidettäisiin Pastiksessa. Olen ollut syömässä Murussa, mutta Pastis oli vielä kokeilematta. Niin minä heräsin lauantaiaamuna työaamuakin aikaisemmin lähteäkseni junalla Helsinkiin. Matka sujui mukavasti horroksessa, sekä kuunnellen innokkaiden koiraihmisten jutustelua. Eivät he poikkea ruokabloggaajista paljonkaan, me kun emme juuri muusta puhu kuin ruoasta ja syömisestä, koiraihmiset kertovat miten menevät suihkuun ja vessaankin koiransa kanssa. 

Saavuimme Nannan kanssa lyhyehköllä pitkittäisporrastuksella Helsinkiin ja meillä oli heti tärskyt asemalla, sovimme niistä nuorekkaasti tekstiviestein. Kävelimme yhdessä Pastikseen, jonne ehdimme ensimmäisten joukossa. Mitä kauempaa tullaan, sitä varmemmin ollaan etuajassa. Myönnän heti, etten muista juuri kenenkään kaikkien nimiä, mutta hauska seurue meitä oli. Samuil Angelov piti meille pienen viinitastingin ja saimme maistaaksemme Pastiksen herkkuja. Tarkempia yksityiskohtia tapahtumasta saanemme lukea muitten paikalla olleiden blogeista tuonnempana. Kiitos järjestäville tahoille, Fiskarsille, Pastikselle ja kanssabloggaajille, jäi hyvä ja iloinen mieli! Lähtiessämme saimme mukaamme välineet, joilla kahden lasin tekniikkaa pääsee kokeilemaan kotioloissakin. Kamerani olin unohtanut kotiin, se on parempi paikka unohtaa kuin vaikka juna, joten iLuuri-kuviin oli tyytyminen.
Tilaisuus venähti lähes kaksinkertaiseksi ennalta ilmoitetusta, mutta viimein maltoimme lähteä poiskin. Suoritimme Merituulin ja Jukan kyyditseminä pienen täsmäiskun Hellaan & Herkkuun, toivottavasti Annan oikeat asiakkaat eivät säikähtäneet äänekästä bloggaajaporukkaa.

Loppukaneettina on sanottava, että jollei bloggaamisesta olisi muuten yhtään mitään iloa tai hyötyä, niin ainakin sen kautta olen tavannut taas rakasta ystävääni vuosien, vuosien takaa! Oli mukavaa, että Hiidenuhmakin oli mukana. Ja kyllä bloggaamisesta on paljon iloa ja hyötyä, on hienoa olla blogaani.

19 kommenttia:

 1. "Mitä kauempaa tullaan, sitä varmemmin ollaan etuajassa. " :-) Nää sun aforismit pitäis kerätä yksiin kansiin.

  VastaaPoista
 2. Oot sä nopee! On ylihienoa olla blogaani, kun saa tutustua ja halia esmes just suntyyppisiä henkilöitä. Ja käydä nautiskelemassa tämmöisissä tilaisuuksissa jossa nauru raikaa ja ihmisillä on hyvä tahto ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ehtinyt tulla parkkisakkoa? :) Oli hauska tavata taas!

   Poista
  2. Ei tullu. Ja lapsetkin löytyi sieltä itä-Helsingistä

   Poista
  3. Osuitte sopivasti jollekin metroasemalle? ;) Minä olen jo kotimatkalla, nautin vr:n langattomasta verkosta.

   Poista
 3. Voi, olispa ollut ihanaa tavata teitä kaikkia. Tykkään Pastiksen rentoudesta ja mutkattomuudesta, mutta näistä kahdesta Muru on lempparini. Miten kävi sinulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä osaa sanoa, pidin Pastiksen sisustuksesta tosi paljon ja ruoat olivat mainioita. Pitää vielä käydä illallisella, ennen kuin osaan päättää! :)

   Poista
 4. Hyvää kotimatkaa :)

  Oli taas niin ihana tavata sinua! Lisäksi oli tietenkin kiva tutustua Merituuleen, Nannaan ja Riikkaan. Kuten sanoit, hienoa olla blogaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin on iloinen mieli eilisestä, kyllä kannatti lähteä:)

   Poista
  2. Sama homma mielen suhteen!

   Kiitos samoin Hiidenuhma! Ehkä mekin jo seuraavaksi halataan. :)

   Poista
 5. Loisto brunssi ja kaksi pöydällistä ihania bloggajia, mitä sitä muuta voisi toivoakaan lauantai-aamun aloitukseen, no ehkä samppanjaa. Ai niin mutta sitäkin oli :) Oli mukava tavata!!!

  VastaaPoista
 6. Maalaiset sopi treffit aseman pääovilla, mistä seurasikin sitten tekstiviestittely aiheesta "mitkä ovat milestäsi aseman pääovet?" Kiitos seurasta, ystävä.

  VastaaPoista
 7. Waitsi tuo kuva muuten. Nyt vasta hokasin!

  VastaaPoista
 8. "Se härjistä puhuu, joka härjillä kyntää", sanotaan. Ruokabloggarit ja koiraihmiset varsinkin. Mutta varo eksymästä sellaiseen porukkaan, jossa on kaksi tai useampi golfaaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa päteä vähän yhteen jos toiseenkin juttuun ja mikäpä siinä, siitähän sitä puhuu, mistä tykkää :) Kiinnitti vain huomiotani, kun kuulin puhetta, enkä nähnyt ihmisiä lainkaan, muutamasta repliikistä jo ymmärsin, mikä on lähellä heidän sydäntään.

   Poista