maanantai 14. huhtikuuta 2014

Keskiviikko Aachenissa


Kölnissä olisi kyllä viihtynyt pitempäänkin kuin kaksi päivää, mutta keskiviikkona haimme vadelmanpunaisen Fiestan tallista ja jatkoimme matkaa. Olimme viime vuonnakin Eläkeläisten Aachenin keikalla Musikbunkerissa. Ennen illan keikkaa kävimme Aachenin keskustassa pienellä kävelyllä. Poikkesimme Contigon liikkeeseen kelpo espressoille ja ihailimme täyteen ahdettuja leipomoiden ikkunoita.


Kumpikin oli huonomuistinen sen suhteen, millainen Aachenin keskusta oikein olikaan, mutta pian kyllä muistimme, että olemmehan me täällä käyneet. Eräällä aukiolla rakennettiin mielenkiintoista installaatiota, sitä puuhaa olisi katsonut pitempäänkin.
Kurkkasimme samaan kirkkoon kuin viime vuonnakin, sen sivustalla oli jotain jännittävää menossa. Arvelimme, että siellä oli oikotie taivaaseen. Emme kuitenkaan jääneet katsomaan, josko jonoa alkaisi muodostua.

tikapuita pitkin taivaaseen?
Löysimme myös mainion keittiötarvikeliikkeen, josta hankimme Kitchen Aidin lihamyllyyn makkarasovitteen. Nyt ei ole enää paljonkaan tekosyitä sille, miksen opettelisi kunnolla makkaroiden valmistamista. Ennen majoittumista tuttuun Ibis-hotelliin kävimme ostamassa iltapäiväevästä. Joka minilomasella täytyy ainakin kerran murustella hotellihuoneessa erilaisia herkkuja. 


Illan Eläkeläisten keikka oli kiertueen kuudes. Edellisiltana yhtye oli  piipahtanut Hollannin puolella Harlemissa, mutta palannut jälleen Saksaan. Illan performanssi oli mitä mainioin, väkeä oli pienehkössä bunkkeritilassa sopivasti ja humppa raikui. Energiaa tuntui riittävän ja tunnelma oli matalassa katossa. Encoreja oli oikein kaksin kappalein ja lämpimään Aachenin iltaan purkautui tyytyväistä humppaväkeä yhdentoista tietämillä. Oli mukava kävellä muutaman korttelin matka rauhallisia asuinkatuja ja pötkähtää nukkumaan mukavan perushotellin mukavalle vuoteelle. 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kyllä hauskalta reissulta. Mahtavaa, ostit tuon makkarasovitteen, nyt vaan makkaroiden tekoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan on tekosyyt vähissä :D Mietin, että joko pääsiäisen vapailla tohtisin kokeilla.

   Poista
 2. Jos olet kiinnostunut, blogiystäväni Helena on tehnyt postauksen Aachenista ja kahvin salakuljetuksesta.
  KLIK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, kävin heti katsomassa! :) Kiintoisaa!

   Poista