sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Nyt tarvitaan hieman Keski-Euroopan kevättä!

En toivoisi huhtikuun kuudentena herääväni valkoiseen maailmaan, mutta niin vain taas lumihiutaleita leijailee taivaalta ja pihakuusien oksat notkuvat mustarastaita, jotka nälissään odottavat Kammenpyörittäjän aamiaispuffetia. Eivät näköjään pidä melonista, vain omena kelpaa.


Mielialaan on tulossa pian piristystä, kun lennähdämme tänään Saksaan jo perinteeksi muodostuneelle Eläkeläisten keikkakiertueelle. Tämä on Kammenpyörittäjälle kolmas kerta ja minullekin jo toinen. Meillä on liput Kölnin, Aachenin ja Franfurtin keikoille. Meillä oli liput myös Bochumin keikalle, mutta Ryanair meni muuttamaan lentoaikatauluaan, joten Bochumiin emme ennätä millään ilveellä. Kolme keikkaa neljään päivään taitaa kyllä riittääkin, kun tarkemmin ajattalee.

matkakeittiö valmiina
Minun annettiin ymmärtää, että jotain vaaleanpunaista saattaisi löytyä kevään merkkipäiväsesongin aikaan lahjapaketista. Jotain joka kaipaa vielä osan tai kaksi. Niitäkin on tarkoitus hankkia Saksan matkalla. Ei se taida uusi paistinpannu olla, eikä sähkövatkainkaan? 

joku on ilmeisesti ollut kiltti, tai ainakin kannattaisi olla

10 kommenttia:

 1. Meidän mustarastaat (kolme herraa ja yksi rouva) syövät päärynän päivässä ja enemmänkin menisi. Puolilaho nektariini kelpasi myös, mutta viinirypäleet ja pieni banaanin palanen eivät. Pitää kokeilla sitä omenaakin. Hyvää reissua tv mk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla taidettu päärynää kokeillakaan, mutta banaanit eivät kelvanneet täälläkään. Parhaimmillaan ollaan viety 3-4 omenaa päivässä ja syövät tosi tarkkaan, ei mene kompostiin kuin ohuet kuoret.

   Poista
 2. Patalaput on aivan mahtavat! Iski patalappukateus :D

  VastaaPoista
 3. Vau, mikä Rello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano!? Siihen on hieno penkkikin jo, vaikka epäilen sen ja takamukseni vaativan pitempää tutustumista ja jarrut löytyy, mitä sitä vielä tarvitaan? Ohjaustanko ja vissiin kiekot? :D

   Poista
 4. Voi mikä kaunokainen! Ja hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Mistä kuule oot nuo patakintaat hankkinut? Justiinsa tajusin, että tarvin välttämättä tuollaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu! Kintaat on hankittu Jokisen valinnasta, joka löytyy www.humppa.com ja sieltä kohdasta kauppa. Kauppa on justiinsa kyllä pienellä tauolla keikkakiertueen takia, mutta sieltä kyllä löytyy monenlaista tärkeellistä tavaraa :D

   Poista