perjantai 11. huhtikuuta 2014

Voi räntä!


Humpat on humpattu. Kotimatkalla Pirkkalasta yritimme kuunnella radiota, mutta sieltä tuli niin karmeaa soopaa, että piti vaihtaa humpaksi. Juttelimme kolmesta näkemästämme keikasta, mietimme miten nuoriso on kotona pärjännyt ja tuulilasin pyyhkijät huitoivat rännänsekaista kosteutta pois. 

Nyt kotona on laukut purettu, tuliaiset levitelty pitkin poikin, pyykit kasattu nurkkaan ja illalla singahdamme vielä jatkamaan kulinaariseikkailuja Pöllöwaarin wine maker illalliselle. Huomenna on ohjelmassa sitten pyykinpesua, jääkaapin inventointia ja muita arkisia puuhia.

Lähipäivinä kirjoittelen vielä museoista, näyttelyistä, ravintoloista, keikoista, majoituksista ja yleisestä germaanisesta atmosfääristä, joita saimme mukavan annoksen muutamana keväisenä päivänä. Jos näkisin Seppo Rädyn ihan livenä, huomauttaisin hänen olleen ihan väärässä.

8 kommenttia:

 1. Just täydellinen keli työskennellä ulkona... En muista, millin olis paleltanut näin paljon, vaikka kuravaatteet päällä onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kylmää ja ankeaa, ei voi kehua mitenkään :/ Mutta kyllä se kevät joskus tulee!

   Poista
 2. Jep, oli vähän ankea keli. Me olemme nyt Oulussa, täällä on ihan mukava sää. iLuuri-kommentointi ei näköjään taaskaan toiminut, iPatilla onnistuu nykyisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalla pohjoiseen siis? Toivotan hyviä kelejä:)

   Poista
  2. Kiitos. Olemme ehkä tylsiä tyyppejä - kuudes pääsiäsiloma samassa paikassa länsinaapurissa...

   Poista
  3. Mitä sitä turhaa paikkaa vaihtamaan, kun täydellinen on löytynyt! :D

   Poista
 3. näitä teidän humppamaratonejanne ei voi repeilemättä seurata :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? Eikö ole tarpeeksi vakavasti otettavia kulttuurimatkoja? Kysyn vaan! :D

   Poista