keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Erilainen kotimatka

pikidinosaurus kurkottaa pikijoelle
Blogireality-postauksessani pari vuotta sitten kerroin, että työmatkani kestää 3 countrykappaletta. Tänään matkaan meni huomattavasti useampi countrykappale ja pari J. Karjalaisen kappaletta kaupan päälle, sillä sain eilen päähäni, että tänä aamuna kävelisin kotiin yövuoron jälkeen. En ollut koskaan aikaisemmin kävellyt tätä nimenomaista matkaa kumpaankaan suuntaan. Kerran-kesässä-metodilla on tullut pyöräiltyä, mutta tossua-toisen-eteen-menetelmä oli vielä kokeilematta. 

Kahdeksalta kulunvalvonta ilmoitti ulosleimauksen onnistuneen ja astuin ulos ihanaan syksyiseen aamuun. Musiikkia korviin, Walkmeter puhelimesta päälle ja kotia kohti. Kyllä sitä vain näkee  ja tulee katsoneeksi paljon enemmän, kun kulkee hitaammin. 8,8 km myöhemmin olin kotipihassa jos mahdollista vieläkin paremmalla mielellä kuin tavallisesti yövuorovapaiden alkamisen hetkellä.


arvelen, ettei tätä kannata poimia
Makkarajoki, lontooksi The River Sausage
Hävikkiviikko oli jotenkin mennä minulta ohitse tällä kertaa ennen kuin oransseja tunnuspalleroita alkoi näkyä blogissa jos toisessakin. Hukkasin oman postini aiheesta ja sen mukana kamppanjapalleron. Mutta ilman sitäkin tein itselleni aamukävelyn jälkeistä varhaista lounasta keräillen kaapeista yhtä jos toista. Lihamurekeviipale pääsi pannulle ja kuivahtanut ruispala paahtimeen, niistä kasasin lounasleivät. Niistä tuli kuitenkin liian isot yövuorojen jälkeiselle zombielle, joten toisesta jäi leipä syömättä. Pikkuisen hävikkiä siis. Tein kannullisen smoothieta, johon tuli nahistunut omena, neljä pientä litteää persikkaa, turkkilaisen jogurttipurkin loput, samoin piimäpurkin jämät ja puoli pussillista hieman jäähileisiä mustikoita. Maistui lempeälle ja hampaiden väliin jäi mustikan siemeniä. 


Nyt pitäisi olla järkevä ja laittaa tietokone pois sylistä ja silmät kiinni. Parin tunnin päästä Kammenpyörittäjä pääsee töistä ja lähdemme humppareissulle. On noloa, jos en jaksa valvoa puoli kymmeneen asti, jolloin Eläkeläiset aloittavat humpanjytkeen Tavastialla! 

Vuelta jää tänään näkemättä, ellemme illalla katso Eurosport Playerilla miten kisa kehittyy. Ruokapuolessa ei mitään espanjalaista nähdä tänään, mutta asia korjataan huomenissa. 

2 kommenttia:

  1. Kuvaamaasi nuijakuukusta ei tosiaankaan kannata poimia, vaikka se tiettävästi onkin ihan tähditetty ruokasieni. Mutta maku muistuttaa lähinnä raakaa pullataikinaa...

    VastaaPoista