keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kaunista mysliä

Minulla on lievä bloggauskrapula, tuttu tunnetila vuotuisten ruokahaasteiden jälkeen. Nyt taas "saisi" kokata mitä haluaa ja haluaisinkin vaikka mitä, mutten saa aikaan tai ei ole aikaa. Inspiraatiota odotellessa suosittelen mysliä, jota saa ostettua Punnitse&Säästä-kaupasta ja se saisi oikeastaan maistua vaikka sahajauholta, koska se on niin kaunista. Muttei se maistu sahajauholta, vaan oikein hyvältä maustamattoman jogurtin kanssa. Siinä on ainakin kuivattua mansikkaa ja vadelmaa, pähkinöitä ja manteleita. Ja ymmärtääkseni siitä otettu pois kaikki lisätty sokeri, vai miten se eräs mainos menikään?

8 kommenttia:

 1. On kyllä kaunista mysliä! En ole hetkeen käynyt Punnitse ja säästä-kaupassa, se tuntuu yleensä menevän itsellä niin päin että innostun siellä niin kovin että säästämiseksi sitä ei voi kutsua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään kovin pienin ostoksin pääse sieltä:)

   Poista
 2. Punnitsemikseksi menee minullakin tuolla. Säästöistä ei tietoakaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattellaanko siis, että nimi on siis hauska vitsi? :D

   Poista
 3. Minä en jotenkin ikinä muista koko kauppaa, vaikka se olisi ihan tuossa hollilla.
  Tuo on täydellinen mysli. Nyt sekoittelen kuivakaapin tyhjentämisvimmassani valmismysliin kuivattuja vadelmia ja mansikoita ja rouhin pähkinöitä, kun ne on käytetty loppuun on pakko muistaa tämä. Just parhaat maut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas huomasin juuri tänään käydessäni marketissa, että lähimpään ostoskeskukseen oli tullut uusi Punnitse&Säästä, minun ei tarvitse mennä enää keskustaan tuota varten :D Mutta just nyt oli sen verran kiire, etten ehtinyt ostaa tätä kaunista mysliä lisää, pitää ottaa kevyellä lusikalla purkista siihen asti, että ehdin käydä hankkimassa uuden satsin.

   Poista
 4. Toi on niiiiiiiiin hyvää! Söisin kyllä niitä sahajauhojakin, jos ne näyttäis ja tuoksuis samalta :D

  VastaaPoista