perjantai 12. helmikuuta 2016

Kirjahylly muutti - kirjoja kodittomiksi


EDIT 13.2. Kirjat ovat jo saaneet uuden kodin!

Olen pariin kertaan tehnyt keittokirjahyllyn perkuuta ja nyt on taas sellaisen aika. Keittokirjahyllyni muutti makuuhuoneestamme Opiskelijan entiseen huoneeseen. Tällä kertaa annan eteenpäin ruokastailauskirjoja, mikäli kiinnostuneita löytyy. Jos satut asumaan lähdellä, voin toimittaa kirjan/kirjat suoraan sinulle, tai jos asut kauempana lähetän ne postimaksua vastaan, kuten edellisissäkin kirjatempauksissa. Kaikki kirjat ovat englanninkielisiä. 

Miksi sitten haluan luopua näistä kirjoista? En vain ole tullut niin kiinnostuneeksi aiheesta, vaikka oppaat ovatkin monipuolisia ja kiinnostavia. Olen liian laiska opettelemaan enempää ruokastailauksesta ja sen varmasti blogista huomaakin. Mikäli jotakuta toista kiinnostaa aihe enemmän, on vain hyvä, että kirjat saavat uuden kodin. Yksi kirjoista (kuvassa nro 1) käsittelee ruokakirjoittamista ja kuten näkee, sekin on aika koskematon.

1. Dianne Jacob: Will Write For Food


Nicole S. Young: Food Photography 
2. From Snapshots to Great Shots


3. Teri Campbell: Food Photography & Lighting


4. Dolores Custer: Food Styling The Art Of Preparing Food For The Camera


5. Hélène Dujardin: Plate to Pixel Digital Food Photography & Styling


6. Denise Vivaldo: Food Stylist's Handbook


Jos kiinnostut yhdestä tai useammasta kirjasta, laita minulle kommentti tähän postaukseen ja mikäli emme ole ennalta tuttuja, merkitse kommenttisi niin, että voin tavoittaa sinut sähköpostilla osoitetietoa varten. Kirjat nro 4 ja 6 ovat melkoisen painavia, niiden postimaksu lienee aika monta euroa, mutta voin tarvittaessa ottaa sen ensin selville, mikäli suoraan toimitus ei onnistu. Maaliskuun aikana tulen todennäköisesti käymään pääkaupunkiseudulla ja voin toimittaa kirjan tai useampia jonnekin yhteisesti sovittuun paikkaan. Mikäli kävisi niin, että samasta kirjasta olisi useampi kiinnostunut, nopein voittaa. Tarjoukseni on voimassa tästä päivästä viikon ajan, eli päättyy 19.2. klo 14. Jos kirjat menevät sitä ennen, ilmoitan siitä tietysti tähän postaukseen vetämällä kirjan nimen ylle viivan.

EDIT: 13.2. Kaikki kirjat jo menivät hujauksessa, kiitos mielenkiinnosta! Tarjous on päättynyt!

Tämäkin on osa KonMari-projektiani.

14 kommenttia:

 1. Oi, lukemalla 2 tai 4 tai 6 (tai kaikki? ) saisin illuusion tekeväni jotain blogin tason nostamiseksi... oliskohan tässä hyvä syy vihdoin myös tavata ja vaikka kahvitella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ettei, laitetaanko sinulle syrjään? :D

   Poista
  2. Tarkennatko vielä, otatko koko pinon? :)

   Poista
  3. Sorry, että kesti - siis noita kolmea ajattelin eli loput ilman muuta muille. Anteeksi, että olin epäselvä. 2,4 ja 6 siis :-) KIITOS!

   Poista
 2. Ihanaa! Saanko varata ykkösen ja vitosen? Jos mahdollista, niin olisi superhauska tavata täällä etelässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan Minna tarkentaa niin varaan sinulle ykkösen ja viitosen, jos hän ei ota niitä :) Ja tosiaan olisi kiva tavata, vaikka ilman kirjojakin! Palaan asiaan. :)

   Poista
  2. Tehdäänkö oikein ryhmätreffit pääkaupunkiin ?

   Poista
 3. Oi vitsit, toi vitonen on ollut mun haaveissa jo pidempään, mutta on kaikkialta myyty loppuun! Mutta se taisi jo mennä :) Kolmonen kiinnostaa myös ja meili on keittiossakaupungissa(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan edelleen Minnan varmistu, mutta palaan asiaan!

   Poista
  2. Jaana, viitonen tosiaan meni jo mutta 3 on vielä vapaa, joten varaan sen sinulle! Laitan postia!

   Poista