maanantai 20. maaliskuuta 2017

Paluu hätähousun kahvilikööriinViime marraskuussa postasin hätähousun kahvilikööristä. En malttanut odottaa sen ässehtimistä niin pitkään kuin olin ajatellut. Tavallista minua. Käytin likööriä johonkin joulun kakuista ja sitten unohdin juoman jääkaapin perukoille. Eilen likööripullo osui katseeseeni etsiessäni jotain muuta tähdenlentopäivälliselle ja päätin maistaa vieläkö juoma olisi kunnossa. Se näytti hyvin tummalta, muttei samealta. 

Koska eilen oli viimeaikojen tyypillisten säitten se joka toinen päivä, jolloin aurinko paistoi, kuvasimme kahvilikööriä ulkona oikein urakalla. Ehkä taas naapurit katsoivat, että mitä kummaa nuo oikein puuhaavat. Ehkä he ovat tottuneet. Todennäköisesti heitä ei kiinnosta.

Nyt kun liköörihommissa oli vierähtänyt nelisen kuukautta, oli juomasta kehkeytynyt hyvinkin syvän kahvin makuista ja jääpalalla kunnolla viilennettynä ja sitruunalohkon kanssa nautittuna se oli oikein hyvää. 


4 kommenttia:

 1. Minäkin tein viime vuoden loppupuolella kahvilikööriä ,ja viime viikolla kävi ystävä maistamassa,ja kehui hyväksi.Minulla tosin on kermainen kahvilikööri,eikä kirkas,kuten sinulla.Tein samalla myös pomeranssilikööriä kun sain niitä pomeransseja niin paljon,siitä tulikin hyvää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pomeranssia en olekaan koskaan päässyt kokeilemaan mitenkään, edes maistamaan! Tai no kuivattua kuorta ehkä.

   Poista
 2. Ei niitä pomeransseja sellaisenaan voikaan syödä,kuoren alla on hedelmä jossa vähän hyvin aromikasta mehua,ja kamala määrä siemeniä,joissa on paljon pektiiniä. Mutta se kuori...siitä voi tehdä vaikka mitä..

  VastaaPoista