keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

The Original Apéro

Tyylikäs hellepäivän drinkki syntyy helposti, eikä siihen tule dashia sitä ja dashia tätä ja puolta koneellista tiskiä, vaan muutama ainesosa vain. Tämä Noilly Prat-vermuttipohjainen juoma on nopea valmistaa. 

Noilly Prat Apéro

 • 5 cl Noilly Prat-vermuttia
 • sitruuna- tai limeviipale
 • rosmariinin oksa
 • jäitä 
 • Perrier-vettä sen verran kuin haluat
Mittaa viinilasiin vermutti, lisää sitrusviipale,  rosmariinin oksa ja jäitä. Kaada päälle sen verran mieluista vettä sen verran miten pitkän drinkin haluat. Nauti heti ja tunnet miten ranskalainen virkistys valtaa olosi. Lisään postauksen CampaSimpukan ylälaidan CampaKimarat-välilehdelle, jonne kerään juomakokeilujamme. 

Katsoimme tänään 11 kirkkoa, joista toisena katsottu oli neljässadas kirkkolistallamme, kahteen pääsi sisälle ja kolmessa oli vaivaisukko. Sen lisäksi menimme toteuttamaan kuukausia kerätyn mieliteon, söimme hampurilaiset ja se veti aivan veteläksi, mahtoi olla niin yliravitsevaa ruokaa. Onneksi oli jemmassa tämä kimarapostaus. Huomenna sitten jatkuu omakokkaus. 


Tour de Francen viides etappi oli henkilökohtainen aika-ajo ja myönnän katsoneeni samalla pieniä iltapäiväunia. Näin unta, että Tadej Pogacar voittaa ja keltapaidassa jatkaa Mathieu van der Poel. Ja kappas, niin kävi oikeastikin!2 kommenttia:

 1. Miksi Perrier? Noi tunnetut vedet on testeissä aina kalliimpia ja huonompia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sattui olemaan ohjeessa ja jostain siunaantunut meillekin.

   Poista