perjantai 21. joulukuuta 2012

Ensimmäiset satatuhatta!

kuvan raaste ei liity postaukseen

Tasan vuosi sitten merkitsin tietokoneen työpöydällä olevaan kalenteriin luvun 20 000. Sen verran oli Campasimpukan laskurissa tuona joulunaluspäivänä. Olin iloinen ja innostunut uuden sadon bloggaaja, joka ei meinannut uskoa, että todella olin jaksanut blogata jo monta kuukautta. Eilen illalla, täsmälleen vuotta myöhemmin pyörähti Bloggerin vähän niitä näitä näyttävään laskuriin 100 000. Nyt olen jo vähän kokeneempi bloggaaja, mutta ainakin yhtä innostunut ja iloinen kuin vuosi sitten. Mukavaa on ollut ja luulenpa, että on tulevaisuudessakin! Kiva kun olette piipahtaneet, käykää jatkossakin!

25 kommenttia:

 1. Onnea isolle numerolle!
  Ja kyllä käydään jatkossakin..

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon ja kiitos kivasta blogista :)

  Jouluterveisin, annemi

  VastaaPoista
 3. Tuollainen tasaluku on hieno näin vuoden loppuun. Tämä blogi on ollut suosikkejani alusta pitäen. Sinulla on niin hauska tyyli kirjoittaa ja koskaan ei tiedä mitä keksit kokeilla. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Minullakin pyörähti sama luku tällä viikolla! :) Mietin, että sitä pitäis melkein juhlia, mutta taitaa muut jutut painaa päälle (loma!). Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Tokihan täällä täytyy käydä jatkossakin kurkkimassa =) Tämä on yksi lempiblogeistani, aina jotakin mielenkiintoista tarjolla ja kirjoitustyylisi on mainio.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut tasaluvusta. Ihan varmasti täällä käydään jatkossakin, jo pelkästä uteliaisuudesta sitä kohtaan, mitä ihmettä olet taas onnistunut keksimään.

  VastaaPoista
 7. Onnitelut Campasimpukka,hieno blogi ja tänne tulen jatkossakin:)

  VastaaPoista
 8. Heijaa Campasimpukka!
  Niin paljon onnea! Näyttävätpä nuo kävijäaskurit sinne tai tänne, niin satatonnia on hieno luku hienolle blogille, jossa on kaikki palaset kohdallaan.
  Tästä on hieno jatkaa!
  Blogiystäväsi, Nanna

  VastaaPoista
 9. Onnea ekasta satkusta! Perässä tullaan :)! Kaikkea hyvää kivalle blogillesi!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut tuoreimmasta merkkipaalusta ja mukavaa joulua! :)

  VastaaPoista
 11. Onnea! Mä tykkään myös hirmuisesti blogistasi ja komppaan Ankeriasta ja Jonnaa, osaat kyllä aina yllättää kokeiluillasi! :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille! Nyt sitten vaan keräämään uutta sataa tonnia! :D

  VastaaPoista
 13. Onnea - ja juu, tänne tullaan jatkossakin :-)

  VastaaPoista
 14. Sielläkin, mahtavaa!!!! Minullakin on jossain vaiheessa tällä viikolla rymähtänyt sama numero rikki, aivan käsittämätöntä!

  VastaaPoista
 15. Onnea onnea, en ihmettele kyllä kävijöitä. Tosi hieno blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti sanottu. Minäkin luen kaikki sinun postauksesi ja muistan aina, että se yksi kala suolakuoressa toi minut aikoinaan blogiisi :)

   Poista
 16. Lämpimät onnittelut täältäkin! Minäkin vierailen täällä jatkossakin, heh, mitähän muita itsestäänselvyyksiä sitä keksisi ;) Minä varmaan tekisin vieläkin vaan niitä keittokirjojani ilman sinun innostamistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla ei paljon ole vaihtoehtoa, alkaisin murjottaa, jos et kävisi :D

   Poista
 17. Liityn onnittelijoiden sankkaan joukkoon. Täällä on ilo piipahdella ja en suostu pysymään poissa jatkossakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tusla! Sinä olet niitten ekojen joukossa, joitten blogeja aloin ylipäätään lukemaan :)

   Poista
 18. Täällä on oikein ilo piipahtaa! Saa ideoita vaikkapa kahvinkeittimen uusiokäyttöön :). Pyöräilystä olen oppinut noin 258 % enemmän sinun ansiostasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merituuli! Tähdätäänkö 300 prosenttiin ensi kauden loppuun mennessä? :D Tuossa jo Tuslalle mainitsin hänen bloginsa olleen ensimmäisiä, joita aloin itse aktiivisesti lukea ja Sillä Sipuli on myös yksi niistä.

   Poista