perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kevät, tuu jo!

tämä jo riittäisi
Nämä eivät ole lempiaamujani, nämä huhtikuun aamut, jolloin maa on tuoreen lumen peitossa. Onneksi kuitenkin on vapaapäivä, monen vapaapäivän jonosta vasta ensimmäinen. Aurinkokin on näkyvillä ja tiedossa on mukavia, ruokapainotteisiakin puuhia. Käymme lempikahvilassamme Coffeassa ja siinä  lähellä uudehkossa lähiruokapuodissa, haemme odotetun J. Karjalaisen uuden levyn (vinyylin) ja hankimme viikonlopun päivällisiin raaka-aineita. Jos olen onnekas, puhelimeeni tulee viesti kirjakauppaan saapuneesta tilauksestani. Iltapäivällä seuraamme Baskimaan ajoa ja ehkä avaamme pullon espanjalaista viiniä vapaapäivän, viikonlopun, pyöräilijöiden, J:n ja joskus tulevan kevään kunniaksi!

vihreää väriä lisää, kiitos!

19 kommenttia:

 1. Eilen juuri ajattelin, että ei kohta enää kehtaa toppakengissä ruokakauppaan lähteä... ;) kyllä se kevät sieltä! Tai sehän on jo, kyllä sen haistaa, on vaan harvinaisen runsasluminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämän kevään etu on runsaslumisuus! :D Harvoin näin kauniista hangista saa huhtikuussa nauttia!

   Poista
 2. Samaa mieltä - rakastan talvea ja lunta, mutta nyt riittää... missä se kevät oikein luuraa ?
  Vaikka, tänään näytti mittari jo kymmentä astetta. Auringossa kylläkin, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää ja tuntuu jo huomattavasti paremmalta, vaikka takapihan terassilla varjossa on vielä pakkasta:) Viritän friteerausasemaa sinne, on fish and chips-päivä!

   Poista
 3. Hei, keksin kivaa tekemistä tässä kevättä ja kesää odotellessa..! Eli mitkä ovat omat Top 10 ravintolasi, jos voi unohtaa ajan, paikan ja rahapussin - miten terapeuttista! Oma Roomaan keskittynyt listani löytyy täältä:

  http://toinenjalkaitaliassa.blogspot.fi/2013/04/rooman-ruokasuosikkieni-top-10.html

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ole hetkeen tullut lunta mutta aamut on olleet niun kylmiä että lähden töihin vielä untuvatakissa, iltapäivällä onkin sitten hiki kun aurinko paistaa. Kyllä se kevät saisi tulla, haluaisin jo päästä takapihalle kuopsuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Ja kyllä se kevät tulee, sain Nannan viestistä positiivista energiaa ja uskoa :D

   Poista
 5. Minäkin kävin siinä lähiruokapuodissa ja Coffeassa. Ostin Coffeasta tuplaespresson take awayna ja unohdin sen kupin sitten parkkitalon maksuautomaatin päälle :-( Huomasin vasta töissä! Olisin ollut niin tuplaespresson tarpeessa! t. mustasilmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi ollut islantilaista paahtoa! Ja tosi hyvää. Käytiin grilliä katsomassa, löytyi monta hyvää vaihtoehtoa, ensi viikolla voisi laitteen hommata luppopäiviä varten:)

   Poista
 6. Mä olen hakannut petkeleellä (sekö se laite oli) jäitä hajalle grillipaikalta. Ajatuksena, että josko se sulaisi nopeammin auki :) MAltamattomana, malttamattomana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt kasvihuoneen ympärillä metrin levyinen sula ympyrä, sitä ei ollut vielä viime viikonloppuna :D

   Poista
 7. Ja Baskimaalla sataa vuorotellen vettä, räntää ja lunta ja kansa kulkee toppatakeissa. No, olihan siellä maa sentään vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, tänään etapin lopussa sade taukosi. Kauniita maisemia oli kyllä!

   Poista
 8. Heippa, Kärähtäneet heittää haasteella, saa tarttua, jos siltä tuntuu :) täälläkin odotellaan jo kovasti vähän vihreämpää vaihetta keväästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Tänään näyttäisi vähän siltä, että oikeasti kevät voisi olla tulossa. Olisi pitänyt marista blogissa aikaisemmin :D

   Poista
 9. Onpa täällä kotona karmea katupöly, voisin lähteä takaisin tunturin talveen tai sitten jo heti huomenna Ranskan kevääseen.
  Mitä pidätte lähiruokakaupasta? Meidän mielestämme se oli aikamoinen pettymys.
  Jurputus, en ole vähään aikaan pystynyt kommentoimaan bloggerin blogeja iLuurilla millään selaimella. Anoppilassa ja tien päälläkin olisi kiva kommentoida ajan kuluksi ja tietysti muutenkin.

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä, mulla oli jäänyt tuo lähiruokaputiikki kokonaan huomaamatta! Piti käydä heti samana päivänä katsastamassa kun tämän postauksen luin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Kiva, että sana kiirii ja tuollaiset pienet kaupat saavat näkyvyyttä :)

   Poista