sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Aurinkoisessa Vaasassa


Vaasa näytti kyllä taas parhaat puolensa meille. Osallistuimme eilen Retrokilpurit-ajoihin, Kammenpyörittäjä jo toista kertaa, minä ensimmäistä. Aurinko paistoi niin kirkkaalta taivaalta, kuin mahdollista ja vilvoittava tuuli raikasti säätä. Noin 40 vanhojen polkupyörien ystävää ajoi kahta erimittaista reittiä Vaasassa ja sen ympäristössä ja kokemus oli hieno. Väliolut Strampenin terassilla maistui hyvälle ja Strömsö oli edelleen paikallaan. Ajojen päätteeksi osallistujat valitsivat joukostaan parhaaseen asuun pukeutuneen ja hienoimman pyörän. 


Iltasella vielä osa porukasta kokoontui Hovioikeudenpuistikon varrella sijaitsevaan Sweet Vaasaan jälkipuimaan päivän tapahtumia ja muutenkin yleisesti tutustumaan lisää toisiinsa. Sweet Vaasa tarjosi yksityistilaisuusluonteisesti maittavan napostelupöydän, josta löytyi monenlaiset juustot, lihat ja vihannekset, sekä hedelmiä ja lopuksi pannacottat kahvin kanssa. Samainen yritys oli toimittanut ajoreitin varteen makoisan cupcake-tarjoilun ja ajon päätteeksi Vaasan auto- ja moottorimuseolla tarjotun pastalounaan.


Giro d'Italian voittoon polki odotetusti Vincenzo Nibali. Kisan viimevaiheet jäivät meiltä hieman heikolle seuraamiselle, mutta tänään vielä vilkaisemme eilistä lumista etappia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti