tiistai 29. heinäkuuta 2014

Palkataan PP!


Muutamilla tuttavillamme on oma PT. Tämä henkilö sanoo tuttavillemme, milloin heidän tulee nousta sohvalta, laittaa lenkkikengät jalkaan, urheilujuomaa pulloon ja mennä juoksemaan. Jos tuttavamme eivät meinaa totella, PT korottaa ääntä ja tulee mukaan juoksemaan Harjun portaita. En ole varma oksentaako hän mukana, jos tulee huono olo.  Minä en ole vielä hankkinut itselleni PT:tä ja jos se päivä vielä joskus koittaa, moni muukin kuin minä itse on varmaan ihmeissään.

Mutta PP minulla voisi olla vaikka heti. Personal Pakkaaja. Hän tietäisi minne ole menossa, koska ja kuinka kauaksi aikaa. Hän tietäisi, mitä siellä jossakin tulen tekemään ja millaisia varusteita tarvitsen. Hän huomauttaisi hyvissä ajoin, että kannattaisi kohta alkaa miettiä pakkaamista ja tökkäisi minua laukun suuntaan ja kun en reagoisi mitenkään, hän karjahtaisi, että mikä maksaa, kerää nyt romppeesi, ettei tarvi suuttua. Ja kun en sittenkään vielä pakkaisi, hän tekisi sen puolestani. Maksaisikohan sellainen paljon?

Ei niin pitkää, ei niin lyhyttä matkaa, ettenkö vetkuilisi pakkaamisen kanssa. Ihan sama menenkö työmatkalle vai hupireissulle, siirrän pakkaamisen yhä myöhemmäs. Nykyään jo lähtöpäivän aamuun. Tunnin kuluttua minun pitää olla valmis lähtöön, enkä ole pakannut. Ei muuten Kammenpyörittäjäkään. Nyt kun ajattelen, perilliseni ovat samanlaisia. Alikersantti pakkasi romppeensa eilen 10 minuuttia ennen lähtöä ja Uunituore Aikuinen ei yleensä pakkaa paljon mitään, Nuori Morsian katsoo, että tarvittavat tavarat ovat mukana. Tarvinemme koko perhe terapiaa. Paitsi Uunituore Aikuinen, koska hänellähän on jo PP. 

8 kommenttia:

 1. Mulle kanssa, sellainen, joka hoitaa muuttopakkauksen!

  VastaaPoista
 2. Isälläni oli PP, joka myös pesi kauluspaidat ja silitti ne seuraavaa reissua varten. Sitten vanhemmilleni tuli avioero. Ilmeisesti PP:ksi kannattaa pestata joku lähipiirin ulkopuolelta.

  VastaaPoista
 3. Jos pyykinpesua ei lasketa pakkaamiseksi, jää se meilläkin aina viime tippaan. Mutta en jaksa huolestua asiasta, viimetipanvintillä on ihan hyvä olla :) Ja yleensä jotain lähtee kuitenkin mukaankin. Paitsi kerran meinasin unohtaa lähteä itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samaa mieltä, kaikki eivät nauti pakkaamisesta:)

   Poista
 4. Mukavaa matkaa! Eksäni oli hyvä PP,sillä olen kamalan huono pakkaaja,heitän tavarat matkalaukkuun ja otan aina liikaa vaatteita mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minäkin olen aikaisemmin ottanut liikaa ja muistan rakkaudella sitä 14-vuotiasta minua, joka lähti Leningradiin joskus 80-luvun alussa ja joka pakkasi millimetrin tarkkuudella käsilaukkunsa, sellaisen mummomallin veskan vielä. Siellä oli juuri oikea kolonen nenäliinoille, saveteille ja neula- ja nappisetille :D Kauas ovat jääneet ne päivät. Lasten kanssa kulkiessa sitä taas vähän varasi mukaan sitä sun tätä, mutta nykyään olen tyyppiä travelin' light.

   Poista