torstai 14. heinäkuuta 2016

Abracadabra ja simsalabim

Lasten tekemää taidetta Oikokadulla, sääilmiö puuttui tosin peliin!
Edit: kaupallinen yhteistyö, Jyväskylän kesä

Jyväskylän Kesä on täydessä vauhdissa. Ikävä kyllä sää on ollut oikukas, ulkotapahtumia on jouduttu siirtämään sisätiloihin. Meidän tämän päivän kulttuurikokemuksemme oli taas jotain aivan uutta. Emme ole käyneet sirkuksissa oikeastaan ollenkaan, sillä emme perusta eläinten osuudesta esityksissä. Tässä esityksessä ei eläinten kohtelussa ollut valittamista, leijonakin sai ruokaa riittävästi!

Kuva: Terho Aalto, julkaistu Jyväskylän Kesän luvalla
Circo Aereo esitti akrobatiaa ja mimiikkaa niin vauhdikkaasti, että katsojana huomasin istuvani aivan penkkini reunalla ja tunti meni niin nopeasti, että esitys oli ohitse ja valot syttyivät aivan liian nopeasti. En ole ollenkaan tuttu tämänkaltaisen taiteen kanssa, mutta pidin esityksestä kovasti. Yleisössä oli paljon lapsiperheitä ja esitys sopi hyvin pienillekin katsojille, vaikka jännittäviä kohtiakin riitti. Onneksi äidit saivat lapsensa takaisin lopuksi, se on aina hyvä. Liput tähän esitykseen saimme Jyväskylän Kesältä. 

Huomenna vuorossa jotain aivan muuta. Miltä kuulostaisi samuraiestetiikka, pekingooppera, no-teatteri, kabuki ja heavy-musiikki samassa paketissa? Merkilliseltä! Huomenna tiedämme enemmän. Mietimme myös minne menismme syömään ennen esitystä, tarkoitus on varsinaisesti riekkuakin, koska Kammenpyörittäjän työviikkokin on huomenna ohitse. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti