torstai 7. heinäkuuta 2016

Eväsretkellä sadesäällä


Tour de Francen kuudes etappi ajetaan, kun me olemme minilomasella Virossa. Hotellimme ei tarjoa Eurosportia, joten emme tiedä, mikä tilanne on kisassa, enkä halua pilata jännitystä katsomalla netistä, huomenna ehtii tietää!

Tallinna kutsui sadesäästä huolimatta ja pidimme pienen ranskalaisvaikutteisen eväsretken iltapäivällä. Tallinnan kaupoista voi ostaa vaikka mitä tähän sopivaa syötävää, tai näin me luulimme. Mansikka-aika alkaa olla ohi ja valmiiksi kylmennettyä samppanjaa ei ollut meille sopivassa hintaluokassa. Kyllä välillä on elämässä vaikeaa ja vastatuulta! Selvisimme kuitenkin.Huomenna palaamme Campakeittiöön ja Ranska-haasteen pariin, tänään kuittasimme homman sinihomejuustolla ja pateella. Ensi maanantaina on Tour de Francen ensimmäinen lepopäivä, silloin kirjoitan postauksen minilomasemme ravintolakokemuksista,  joista ainakin Tuljak oli erittäin positiivinen. Tämäniltainen Farm on vasta tulossa. 

3 kommenttia:

  1. Vastatuuli...kyllä ;)!
    Mielnkiinnolla odotan Tuljakista kertomusta.

    VastaaPoista
  2. Merituuli: On se tosiaan suhteellista, mikä on vaikeutta elämässä ja mikä ei :D Katsoin, että teidän piti odotella vähän isommankin myrskyn ajan.

    Tuljakista kirjoittelen viimeistään maanantaina, kiitos mahtavasta vinkistä. Taas kerran! :D

    VastaaPoista