keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Bellini


Italialaiseksi drinkkivinkiksi ehdotan Belliniä. Minä en saanut hankittua valkolihaisia persikoita, mutta tavallisia keltaisia oli saatavilla. Kuohuvana käytimme tämän vuoden Giro d'Italian roiskutusviininä olevaa  Astoriaa. 

Bellini

  • persikkasosetta
  • proseccoa
  • mansikka
Kaada persikkasosetta kuohuviinilasin pohjalle ja päälle kylmää kuohuviiniä, sekoita tikulla maltillisesti. Aseta viilletty mansikka lasin reunaan. Nauti välittömästi. Tai älä, mutta ihan hyvä drinkki. Lisään postauksen CampaSimpukan ylälaidan CampaKimarat-välilehdelle, jonne kerään kaikki drinkkiaiheiset postauksemme.Giro d'Italian 17. etappi on vielä menossa. Hotellihuoneen telkkarissa on erikoinen säätö, digitaalilähetys on rakeinen kuin entisaikaiset "kiinalaisten hiihtokisat". Olipa se muuten rasistisesti sanottu, anteeksi. Selostus on edelleen portugaliksi, jota en ole yön aikana salaperäisesti oppinut unissani. Vakoilin eilisen tilanteen Giron sivuilta ja sen mukaan eilen voitti Nibali ja kokonaiskilpailua johti Tom Dumoulin. Nairo on toisena puoli minuuttia perässä. Nyt ajajilla on vielä 37 km maaliin.

Kunhan ulkolämpötila menee alle 30 asteen täällä Tomarin kaupungissa, minäkin uskaltaudun ulos. Tämän kaupungin kautta kulkee caminoreitti ja näinkin jo peregrinoja. Tulin kyllä siihen tulokseen, etten minä voisi kävellä näin kuumalla säällä, en jaksaisi enkä tahtoisi. Joten minulle sopii aikainen kevät tai myöhäinen syksy, satakoon sitten mieluummin. Mutta 35 asteen helteessä minä en caminoi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti