sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Minut on petetty!


Höh, joku olisi voinut huomauttaa minulle, että Giro d'Italia päättyy tänä vuonna henkilökohtaiseen aika-ajoon, eikä Nairo Quintanan etumatka riitä Tom Dumoulinia vastaan. Ei tämä millään muotoa väärin mennyt, mutta vähän ehkä kuitenkin... Tom Dumoulinin ilme siinä vaiheessa, kun Nairolla oli matkaa kilometri maaliin ja aikaa alle minuutti, oli kyllä iloisin ja helpottunein aikoihin. Hyvä päätös tästä tuli ja Giro sai uuden kokonaiskilpailun voittajan. 

Päivän italialaisruoka on pizza, jonka menemme Praia da Barrassa hotellimme alakerran ravintolaan syömään, kunhan sade hieman taukoaa. Sitä ennen juhlistamme jo Nairon, ei vaan Tomin voittoa läheisen marketin kuohuviiniosaston lähes kyykkyviinillä. CampaKeittiö jää ruokapuolesta pienelle tauolle ja jatkaa CampaReissua vielä viikon verran Portugalissa. Viimeistään Tour de Francen aikaan jatkuu ruokahaaste ranskalaisin ruokalajein.

EDIT: Menimmekin hieman kauemmas pizzalle, oikein 400 metrin päähän ja olikin ihan hyvät pizzat. En ole enää pahoillani siitä, ettei Nairo voittanut. Oikeastaan voitto kuuluikin Tom Dumoulinille, sillä hän sen parhaimman työn teki ja sairastumisensa jälkeen taisteli voiton itselleen. Nairoa voin sitten toivottavasti kannustaa taas Tour de Francessa heinäkuussa.3 kommenttia:

 1. Juurikin meni oikein. Viime vuoden kilpailua leimasi se, että kilpaveljet aina nykäisivät kun Tom Dumoilinilla oli ylimääräisiä vaikeuksia joj´ko kaluston kanssa, tai vatsan kanssa. Hieno voitto Sunwebille ja Tom Dumoulinille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna ei ole kovin paljon nimimiehiä mukana, kirimiehiä ei juuri ollenkaan. Miksihän nyt on 8-miehiset joukkueet?

   Poista
  2. Dumoulin on mukana, ja kilpailukieltoa odottava tai pelkäävä Froome. Pinot on mukana, Aru ja Chavez, mutta Nibali, Quintana ja kumppanit tosiaan puuttuvat. Tuota 8-henkistä joukkue-asiaa en ole tajunnutkaan. Maisemien takia näitä on mukava katsoa aina joka vuosi uudestaan ...

   Poista