keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä lähestyyEdit: kaupallinen yhteistyö, Jyväskylän kesä

Tänäkin vuonna saimme ehdotuksen osallistua Jyväskylän Kesän tapahtumiin ja vaikka työvuorolistassa on yksi kesän kiireisimmistä viikoista, saimme mahdutettua muutaman tapahtuman kalenteriimme, ehkä spontaanisti enemmänkin, kun ensi viikko koittaa. 

Jyväskylän kesää vietetään jo 62. kertaa ja tällä kertaa se ei satu samalle viikolle kuin Lutakossa pidettävä Suomipop, mikä lienee aivan hyvä juttu molempia tapahtumia ajatellen. Tälle kesälle emme ole tilanneet lainkaan sadetta, saa nähdä ehtikö tilauksemme ajoissa perille. 

Ohjelmisto vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta, tiedossa on monia ilmaisia katutapahtumia ja lapsillekin on ohjelmaa vaikka kuinka paljon. Neulefestaritkin kuuluvat Kesän ohjelmistoon. Koko ohjelmisto löytyy helposti tämän linkin takaa. 

Avajaiskonsertti pidetään tänä vuonna Paviljongissa keskiviikkona 5.7. klo 18 ja siellä esiintyy ruotsalainen a capella-orkesteri The Real Group. Lippuja on edelleen saatavilla. Me aloitamme kulttuuriviikkomme tästä tapahtumasta, olen suuri a capella-musiikin ystävä ja Anttikin ainakin sen verran kuin minä Eläkeläisten

Perjantaina olemme menossa kuuntelemaan Yari & Se Tuntemattoman keikkaa telttaan. Se oli nuoruutemme vaikuttajia, sitä oikeaa suomalaista punkia, jota minäkin Rovaniemellä olin kuuntelemassa noin vuonna 1980. En uskaltanut laittaa hakaneulaan posken läpi, mutta farkun lahkeeseen kirjoitin SE. Olin niin hurja. Tähänkin klo 19 alkavaan keikkaan on lippuja saatavilla. 

Jos vain olisi aikaa, menisin kuuntelemaan Midland irkkubändiä Teeleidiin torstaina klo 16, tähän puolen tunnin tilaisuuteen on vapaa pääsy. 

Tänä vuonna tapahtuma jatkuu seuraavan viikon puolelle, josta löytyy myös kiinnostavia tapahtumia, kuten Jugendorchester "Il Mosaico" & Iiro Rantala Taulumäen kirkossa klo 19.

Saamme siis muutamia lippuja tapahtumiin ja vastavuoroisesti kirjoittelen tapahtumista sitä mukaa, kun niihin osallistumme. Tämä on sen kaltaista yhteistyötä, josta pidämme, pieni- ja vapaamuotoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti