perjantai 26. lokakuuta 2018

Limoncelloa ja giniä viikonlopun alkuun

Työviikko on ohitse, tiedossa on mukava viikonloppu, synttärit ja museoita. Vapaan alkuun sopii hyvin viileän kirpeä, muttei liian makea cocktail, jonka aineksina ovat sitruunalikööri ja gini. Alla ohje yhdelle, monista sen mukaan kuinka monta täysi-ikäistä on kanssasi viikonloppua aloittelemassa. 

Limoncello <3 gin yhdelle

 • 3 cl giniä (Old Lady's)
 • 3 cl Limoncelloa
 • jäitä
 • limen tai sitruunan kuorta
 • orvokkeja (käänteisvälttämättömiä)
 • Club Sodaa lasi täyteen
Laita lasiin paljon jäitä ja tiputa sinne pari lastua sitruskuorta. Mittaa lasiin gini ja likööri. Kaada lasi täyteen lantrinkia ja sommittele pakkasta uhmanneet orvokit koristeeksi. 


Liitän tämän postauksen CampaSimpukan ylälaidan CampaKimarat-välilehdelle, jonne kerään kaikki kimara-aiheiset postauksemme ja myös niitä, joista ei ole postausta, mutta kuva ja ohje ovat tallella. 

4 kommenttia:

 1. No nyt tuli mahtava ohje, kumpikin lempijuomani samassa lasissa 👍 Sellainen viikkon takana, että maistuisi vaikka heti. Toimisikohan kivennäisvesi sodan sijasta? Ajellaan tässä mökille, ja sitä olisi mukana noiden kahden jalon juoman lisäksi 😀 No, orvokit toki puuttuu 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että toimisi, tai tonic, saisi olla ehkä aavistus makeutta lisää, tai sitruunaa limen sijaan. Tuo club soda ei ole makeaa juuri ollenkaan. Ja orvokit, ne olivat ihan ylimääräistä hassutusta. :D

   Poista
 2. Huominen alkudrinkkidilemma ratkaistu. Enää puuttuu alkuruoka- ja jälkiruokaidea, mutta kun täällä vähän aikaa pyörii niin homma on tekemistä vaille valmis. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista