tiistai 17. tammikuuta 2012

TunnustusSain ensimmäisen tunnustukseni Hiidenuhman blogista, hän on vanhimpia ystäviäni aina opiskeluajoilta asti! Kiitos! Koska olen ihan noviisi näissä asioissa enkä tunne toisten bloggaajien tapoja, en tähän hätään laita tunnustusta eteenpäin. Suosittelen kuitenkin lämpimästi Campasimpukan sivupalkissa olevia minulle tuttuja blogeja. Jokainen niistä on erilainen, jokainen riemastuttaa omalla tavallaan. Joitakin ihmisiä blogien takana olen tavannut ja jopa minun kaltaiseni erakko ja yksinviihtyjä voi sanoa täydellä sydämellä, että ruokabloggaajien joukossa ei taida muita ollakaan kuin loistotyyppejä!

Minun vastaukseni Hiidenuhmalta saamaani tunnustukseen:

1. Lempiväri:  ruusunpunainen
2.  Lempieläin: puukiipijä
3. Lempinumero: 4
4. Paras alkoholiton juoma: koivumahla
5. Facebook tai Twitter:  ei kumpikaan, olen vastarannankiiski
6. Intohimosi: ruoka, sen tekeminen, syöminen, ajatteleminen, suunnittelu ja siitä haaveilu
7. Lahjojen antaminen vai saaminen: antaminen, olen kai siinä mielessä aikuistunut:)
8. Mieleisin kuvio tai muoto: soikulapuikula, sen onnistuu aina saamaan aikaan, vaikka ympyräänkin pyrkisi.
9. Paras päivä viikossa: lauantai
10. Lempikukka: kielo

Kiireisen päivän illassa minulla lienee aikaa kurkkia, kuinka Australiassa on pyöräilty, mutta kokkauspuolella ei taida aika antaa myöten aussikokeiluihin. Toivon mukaan huomenna!

6 kommenttia:

 1. Googlasin tuon puukiipijän. Siinäpä vasta hauskan oloinen lintu. Ikinä en oo sellaista nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan suosikkilintuni näistä pihapiirin talviruokailijoista. Yhtenä talvena juuri pihabongauspäivänä laskentatuntina pyrähti kaksi kiipijää pihaamme, se oli juhlaa:))

   Poista
 2. Puukiipijät ovat tosi kivan näköisiä. Minä olen nähnyt niitä Laukaan Kirkkoniemessä.
  (Mikäköhän tähän kommentointiin on tullut? En pysty enää kommentoimaan blogspotin blogeja Wordpressin profiililla.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan siinä joku vika, kun muutin tätä kommenttilaatikkoa näin, että pystyy vastaamaan suoraan johonkin viestiin... Mutta joo, täällä Keski-Suomessa on ilmeisen vankka, vaikkakin pieni kanta puukiipijöitä, ihan joka talvi ne ruokailevat pihassamme.

   Poista
 3. Olipas kauniisti sanottu kaikista meistä kanssablggaajista, kiitos!
  Sinä taas olet, persoonallisen bloginpitämisen lisäksi erityisen ahkera kommentoija, mikä on aivan supermukavaa meidän muiden blogien näkökulmasta.

  Mites on, pitäiskö ensi kesälle järjestää blogitapaaminen myös tänne keskelle Suomea ? Seinäjoki-tampere-jyväskylä-akselille. Vähän olen harkinnut, mutta kun en ole ikuna järkännyt/osallistunut niin vähä mietin, että tuliskohan kukaan...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna itsellesi! Bloggaaminen on huomattavasti paljon sosiaalisempaa, kuin osasin kuvitellakaan, vuorovaikutus on hieno juttu!

   Ilman muuta tuollainen tapaaminen kiinnostaisi, pohjoisen ihmisenä olen tottunut siihen, että kaikki alle tuhannen kilometrin matkat ovat ihan lyhyitä:)

   Poista