maanantai 11. maaliskuuta 2013

Campasimpukka on mukana UN Womenin kampanjassa!

Sikke Sumarin terveiset:

Ruoka on elinehto – ilman sitä ei pitkälle pötkitä.

Mutta ruoka merkitsee myös nautintoa. Ruoka on arvokas asia, jota pitää kunnioittaa. Siksi on tärkeää arvostaen käyttää parhaita raaka-aineita, kun ruokaa valmistaa. Minua huolestuttaa ruoan tuhlaaminen: siitä on tullut kulutushyödyke, jota kaupat ovat tulvillaan ja paljon menee hukkaan.

Samaan aikaan liian moni perhe maailmassa menee tänäänkin nälkäisenä nukkumaan. Meillä on kuitenkin keino, jolla voimme täyttää tyhjät lautaset.

Naisilla on kaikki valmiudet tuottaa ruokaa, mutta heidän mahdollisuutensa ovat rajalliset. Paremmat toimintamahdollisuuksien myötä naiset voivat suunnata energiansa ja kykynsä oikein. Siitä hyötyvät kaikki. Kehitysmaiden viljelijänaiset voivat nostaa 150 miljoonaa ihmistä nälästä, kun he saavat oikeuden maahan, koulutukseen ja kunnollisiin työvälineisiin.

MasterChef-keittiössä kokataan tiistaina tämän hyvän asian puolesta. Myös tässä blogissa tehdään hyvää, ja sinäkin voit osallistua. Nyt alkaa ruokablogien yhteinen hyväntekeväisyystempaus! Kisaan osallistuvat blogit keräävät varoja naisten ja tyttöjen aseman parantamiseen maailmassa.

Campasimpukka-blogilla on oma keräyssivu osoitteessa https://jelpi.fi/kerayssivut/campasimpukka.Tee lahjoitus nyt ja auta naisia taistelemaan nälkää vastaan!

Yhdessä olemme enemmän.

Terveisin

Sikke Sumari

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kampanjaan! Minäkin olen mukana :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että olet tässä mukana ja muutenkin kampanja näkyy blogeissa. Minulla on kummilapsi kehitysmaassa ja hänen elämänsä seuraaminen on avannut ihan toisen ulottuvuuden myös omaan elämääni. Pienelläkin summalla voi saada ihmeitä aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En välttämättä ole paras kerääjä, kun en niin paljon sosiaalisessa mediassa häärää ja olen muutenkin ujo mitään keneltäkään pyytämään, mutta parhaani yritän hyvän asian puolesta!

   Poista