keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Vieläkin pyörällä päästään!


Suomen käsityön museossa Jyväskylän Kauppakadulla on edelleen nähtävillä mainio Pyörällä päästään-näyttely, jonne on perjantaisin vapaa pääsy. Ensi perjantaina siellä on myös Rompetori, jota kannattaa käydä vilkaisemassa, jos on tarvetta vanhoille pyöränosille. Mikäli tahtoo vaihtaa keskeneräisen käsityönsä toiseen, kannattaa olla paikalla kello 17 UFO-kohtauksessa. Taitaisinpa minäkin löytää jemmoistani jonkun alunalkaen villapaitana aloitetun, sittemmin slipoverin kautta pannulapuntekeleeksi muuttuneen söherön... Paikalla on myös Risain-kahvila, jossa voi nauttia virvokkeita.


6 kommenttia:

 1. Ai että tuo olikin unohtunut kokonaan. Pitäisi ehdottomasti käydä...

  VastaaPoista
 2. Luulin, että siellä olisi esillä vain kansallispukuja, mutta näköjään on muutakin ;) mistähän tällainen ajatus on päähäni jäänyt, en tiedä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä vaihtuvia näyttelyitä on kyllä ja tällä kertaa tosiaan pyöräilyyn liittyvänä:)

   Poista
 3. Miten sitä onkaan niin saamaton ettei käy missään. Vältän yleensä keskustassa käyntiä Ridea, Coffeaa, fysioterapiaa ja Mestarin Herkkua lukuunottamatta. Ensimmäiseen ja kolmanteen pääsee sentään menemättä kovin lähelle kompassia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on aikaa :) Mutta totta, eipä tule minunkaan notkuttua keskustassa, ellei sitten pidä koulukirjoja pojille hakea tai satunnaisesti käytyä lounaalla. Vielä on se lähiruokapuotikin katsastamatta.

   Poista