sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Se on sitten siinä!

Tänään päättyy CampaKeittiön seitsemäs ranskalaisen ruoan haaste, kun Tour de France päättyi Pariisiin. Töistä johtuen minulla ei ollut tänään aikaa tehdä ruokaa, mutta viimeisen etapin lähetyksen loppua ehdin katsomaan. Tänä vuonna kaikki Eurosportin lähetykset ovat olleet aiempaa pitempiä, joten jos olisi sattunut kesäloma, ei olisi paljon tarvinnut television ääreltä poistua, vaan olisi voinut katsoa päivittäin tuntikaupalla Tour-lähetyksiä.

Lopputulos oli odotettu, Chris Froome voitti neljännen kerran kokonaiskilpailun, viimeisen etapin ykköseksi ehti nuori hollantilainen, Dylan Groenewegen. Andre Greipel lähti loppukiriin aavistuksen myöhässä ja voitto karkasi hänen käsistään aivan puolen pyörän mitalla. Kolmannen ja neljännen tilan taistoa ei nähty, herrasmiessopimuksen mukaisesti Mikel Landa pysyi paikallaan neljäntenä.

Nyt meillä on muutama viikko haastevapaata ennen kuin La Vuelta Espana alkaa. Tosin silloinkaan CampaKeittiössä ei juuri ehditä kokkailla, sillä lähdemme Espanjaan katsomaan kisaa paikanpäälle muutamille etapeille. Arvelen kuitenkin, että syömme hyviä espanjalaisia aterioita, jonkun muun kokkaamia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti