lauantai 18. helmikuuta 2012

Mukavia blogeja
Kirjeitä keittiöstä-blogin pinea antoi minulle haasteen, kiitos siitä! Tarkoitus on tuoda esille mukavia blogeja, jotka eivät keiku rekisteröityneiden lukijoiden määrällään niiden suosituimpien joukossa. Olen ymmärtänyt, että monilla blogeilla on tuhansiakin lukijoita rekisteröityneenä ja sitten on niitä, joilla on vähän vähemmän. Nyt on siis tarkoitus vinkata viiteen mielestäni mukavaan blogiin, joilla on etusivulla nähtävissä alle 200  lukijaa.

Vatsasekaisin Kilinkolin on ihastuttava blogi täynnä oivaltavia kuvia ja kiinnostavia ruokaohjeita.

sauvajyvänen, tuo ystäväni pitämä tietopankki, johon voi postaus postaukselta enemmän tukeutua, kun puhutaan perinteistä ja itsetekemisestä.

Ruokailmiö on blogi jota olen lukenut ihan sen alusta asti. Olen mieltynyt sen valoisaan ilmeeseen ja samankaltaiseen ajatteluun ruoasta.

Ankerias Vipunen tuo herrasmies keittiössä! Viime kesänä löysin hänen blogiinsa eräiden madeleinejen perässä ja siitä asti olen ollut blogivieras tiuhaan.

Hiidenuhman keittiössä on niinikään monipuolinen blogi, josta hakemalla saan usein apua, kun yritän uskaltaa astua oman mukavuusalueeni ulkopuolelle.
 
Tässä teille siis tämmöinen haaste, laittakaa "vahinko kiertämään" jos siltä tuntuu:)

vanhat tanssin pyörteissä eilen illalla, äidin kyyneleet jo pyyhitty

16 kommenttia:

 1. Kiitos! Tämä tuli tarpeeseen, lukijoita kun on tällä hetkellä peräti huimat 8 kpl! Ovat kyllä sitten sitäkin tärkempiä kaikki. Ja haaste otettu vastaan. Terveisin se herrasmies keittiöstä :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin kiitän huomiosta! Minua, kokonaisella kuudella lukijallani, alkoi ihan naurattaa tuo määritelmä "alle 200" lukijaa. Ehkä minun lukijat ovat sitten sen intensiivisempia ja tärkeämpiä :)

  VastaaPoista
 3. Ankerias ja sauvajyvänen: Samaa minäkin vähän hymyilin, että minusta 199 lukijaakin olisi ihan valtavan paljon:))

  VastaaPoista
 4. Tässä listassa olikin pari tuttua,viime aikoina tutuksi tulleita blogeja ja sitten pari uuttakin:) P.S. voisitko mitenkään poistaa tuon kamalan sananvahvistuksen? BLoggari kun meni tekemään sen erittäin hankalaksi.Ei kauheasti innossta kommentoimaan kun tuo tekee sen hankalaksi.Omissa blogeissani en käytä sananvahvistusta eikä minkäänlaisia ongelmia ole ollut.

  VastaaPoista
 5. Yealian: Samaa olen huomannut muiltakin, että vaikeammaksi on mennyt. Kokeilenpa poistaa sen. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. No enhän minä datauntamo mitään löytänyt, vinkatkaa minulle, mistä sen varmistuksen saikaan pois! Please.)

  VastaaPoista
 7. Uusia lukuvinkkejä on aina kiva saada, joten oikein hyvä haaste! Itse olen tainnut jämähtää niihin vanhoihin tuttuihin tosi pitkäksi aikaa, pitää mennä tutkimaan vinkkaamiasi :)

  Tuosta sanavahvistuksen poistamisesta. Mene hallintapaneliin, sieltä asetukset ja edelleen kommentit. Sieltä melkein sivun alareunasta "näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa". EI ja tallenna.

  Hmmm, tosiaan tarpeeseen. Koitan nyt kolmannen kerran josko saisin noista sanoista jotain selvää. Tai ehkä mä olen robotti tietämättäni...

  VastaaPoista
 8. Rva Patalintu: On kyllä kiva saada uutta luettavaa, minäkin tykkään, kun löytyy uusia raikkaita blogeja.

  En tiedä miten pöhkö olen, mutten tosiaan löydä tuolta kommenttien asetuksista enää sitä kohtaa, mistä tuon saisi pois... Ehkä se oli sen edellisen version aikaan, kun olen sen laittanut ja nyt se on jossain muualla. Nolo...

  VastaaPoista
 9. Sitäpaitsi minä en ole ainakaan olerekkautunut tietääkseni kenenkään lukijaksi (ei mitään erityistä syytä miksi en, en vain oikein oo ajatellut koko asiaa)....mutta sanoisin silti, että olen usean blogin hyvin intensiivinen lukija ja kommentoija.

  Eikä mulla ittelläkään niitä rekisteröityjä kun 23.

  VastaaPoista
 10. Nanna: Todistellaan me nyt kuorossa, että laatu korvaa määrän:)) Ei tätä vissiin tartte niin tosissaan ottaa, joten pyyhinpä kyyneleet ja olen reipas tyttö! Pitäisi alkaa laiskiaispullia leipoa, laiskiais siksi, kun olen niin laiska leipomaan pullia. Poika lupasi avuksi, kun juuri tekivät niitä kotitaloudessa ja tietää nyt kuulema kaikki parhaat niksit! Niin kerta!

  VastaaPoista
 11. Minusta se uusi sananvahvistus on hauska, kun se tiukkaan sävyyn vaati todistamaan, että en ole robotti. Ilmeisesti robotit ovat soluttautuneet keskuuteemme :)

  VastaaPoista
 12. Ja mitä pahaa roboteissa, R2-D2 on ihan symppis!

  VastaaPoista
 13. Kiitokset haasteesta vielä tätäkin kautta! Se varmistuksen poisto löytyy Asetukset-välilehden kautta, siellä on alavalikossa ´kommentit´ ja siellä edelleen on vaihtoehto ´näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa´.

  VastaaPoista
 14. Riikka:Eihän sitä kukaan usko, mutta ei minulla ole sellaista vaihtoehtoa valittavana:) Olen sata (pieni liioittelu) kertaa katsonut ja sieltä aikoinaan, edellisestä blogger-versiosta valinnut sen käyttöön. Höh!

  VastaaPoista
 15. Kiitos tosiaan täältäkin, laitan juuri tänään ilon kiertämään!

  VastaaPoista
 16. Kiitos Campasimpukka haasteesta. Ja samaa mieltä kanssasi, että 199 lukijaa on todella paljon.

  VastaaPoista