perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kätevä emäntä

taikinahommia
Olemme viettäneet päivän pihalla, tein kaikki taikinahommat (huomista blogimiittiä varten) ulkona, pakastimme mansikoita, Kammenpyörittäjä loimutti lohta päivälliseksi ja kaikki yhdessä huidoimme paarmoja syödessämme. Pyykkikone lauloi iloisesti ja olimme juuri päässeet kehumasta, miten tyytyväisiä olemme uusiin koneisiimmme, kun menin avaamaan viimeistä koneellista. Kätevänä emäntänä olin pessyt hyvin palvelleet untuvatyynymme, joista toinen oli hajonnut koneeseen. Koko rumpu oli täynnä todella puhtaita untuvia. Siinäpä olikin aikamoinen putsausoperaatio, mutta ilmeisesti mikään ei mennyt tukkoon, eikä kone hajonnut. Arvatenkaan en ruvennut kuivaamaan ehjänä säilynyttä, samanikäistä tyynyä. Jonain toisena päivänä olisi harmittanut, mutta ei tänään!

Joko sinulla on uusinta uutta, avotyyny?

8 kommenttia:

 1. Kiva nähdä huomenna!

  Tuo tyyny näyttää aivan nyhötötyynyltä. Onko meidän pikkukoira käynyt teillä vahingossa kylässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että minun tarvitsee ostaa uusi tyyny :D Vaikka noin puhtaita höyheniä harvoin kyllä näkee.

   Poista
 2. Uups, voin vain kuvitella, miten monta untuvaa tyynystä tuli. Meidän peitto joutui viime kesänä vaihtoon kun pesun ja tuuletusten jälkeinen höyhentulva tuli liian suureksi. Kuivuritta peiton kuivaaminen on aina aikamoinen pöyhintäprojekti.

  En muuten taas tajua näitä netti-ilmiöitä. En pysty kommentoimaan bloggeriin iLuurilla enkä iPadilla. Profiilinvalintakenttään ei pysty kirjoittamaan tunnusta, joten tunnistautuminen ei onnistu. Onkohan muilla samoja ongelmia. Selaimen vaihto ei auta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole edes koittanut puhelimella kommentoida, mutta iPadilla kyllä onnistuu.

   Poista
 3. oikein hauskaa bloggarikokoontumisajoa - itse en sitten pohjanmaalle ehtinytkään kaveripiirin muilta menoilta... :-( olisi ollut kyllä niiiiiiin kiva nähdä naamoja nimien takaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minua kyllä vähän jännittää, mutta eiköhän tiedossa ole hauska ilta :)

   Poista