sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Keskinkertaaseen pyrittiin, mutta priimaa tuppas tulemaan! Blogimiitti Pohjanmaalla

Nyt voimme kyllä sanoa olevamme sekä väsyneitä että onnellisia, kun blogimiitti on käyty ja kotiin palattu. Kotimatkalla soi Rehupiikles, mutta eilen illalla Som' muv' velii soi kyllä kauniimmin. En ole aiemminkaan lähtenyt blogmiitistä nälkäisenä, mutta nyt lähdin vielä seuraavana aamuna kylläisenä kotimatkallekin. Meitä kokoontui Kaikki äitini reseptit-Nannan luokse kesäisenä iltana melkoinen joukko väkeä. Hetkinen (lue: ainakin tunti) meni, että sain selvitettyä päässäni, kuka on kuka ja vielä vähän pitempään, että sain selitettyä Kammenpyörittäjälle, kuka mihinkin blogiin liitetään. Paikalla oli edustusta blogeista

Eilen ei tosiaankaan ollut kyse lastenkutsuista. Tiedättehän ne, joitten kutsussa on jo tarkkaan määritelty, mihin aikaan vieraiden viimeistään pitäisi lähteä kotiin ja jos eivät älyä, äiti tulee hakemaan? Ainakaan meidän äitiä ei näkynyt ovella. Eikä muidenkaan. Voi sitä ruoanlaittoa, viininkaatoa, naurua, juttelua, laulua, tanskankieltä ja nerokasta lähes simultaanitulkkausta! Oli mahtava tutustua isoon määrään uusia ihmisiä ja syödä napansa niin täyteen kuin vain ikinä jaksoi. Hyvien juhlien merkki on mielestäni se, että illan aikana tulee kyyneleet silmiin niin naurusta kuin liikutuksestakin ja se toteutui eilen!

Suurkiitos emännälle ja isännälle upeasta illasta, kiitos kaikille kanssabloggaajille ja heidän mukaansa uskaltautuneille sijaiskärsijöille! Seuraavassa muutamia kuvia illan herkuista ja tunnelmista. Söimme paljon muutakin, mutta kamera unohtui ruokavatien äärellä jossain vaiheessa iltaa.

melkein valmista14 kommenttia:

 1. Vau, mielettömät tarjoilut! kuulostaa oikein hauskalta ja herkulliselta blogimiitiltä :)

  VastaaPoista
 2. Oih, miten houkuttavia kuvia. Olisinpa ollut mukana! Ehkä ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 3. Ensi kerralla täytyy yrittää mukaan - nyt olin lastenvahtina kun isäntä pämppäsi polttareissa... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi noita isäntiä! Ja polttareita! Seuraavalla kerralla sama syy ei kelpaa :D

   Poista
 4. Ihania sanoja (ja kuvia), Campasimpukka. Oli hieno tutustua teihin molempiin.
  ...Olen pahoillani olemattomasta Eurosportista....
  Mutta kyllä tämä vähän urheilusuorituksen jälkitilalta tuntuu....väsynyt, mutta onnellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensi kerralla sitten kanava-asiat kuntoon, niin saatetaan tullakin! :D Piti muuten googlettaa sitä fasaanin itteänsä...

   Poista
 5. Jokainen sana täyttä totta :). Oli mukava nähdä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja, kiitos samoin, blogimiiteissä kyllä ihmisenlapsi viihtyy!

   Poista
 6. niin minkänimiset ne mansikkaiset ranskalaiset suklaaleivosket nytt sitten ovatkaan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko niillä varsinaisesti jotain hienoa nimeä:) Siellä blogissa mistä ohjeen otin, käytettiin jotain ranskankielistä nimeä, mutta googlaamalla tuli erilaisia leivonnaisia. Joten tyydyn sanomaan niitä pieniksi teekakuiksi:)

   Poista
 7. Olihan juhlat. Eilen kotiutui väsynyt, mutta niin onnellinen ihmislapsi. Tuli virtaa vähintään viikoksi - ja ruokaa vatsaan kahdeksi ;-) Olipas mukavaa tavata ihan livenä. Ei näkynyt niitä vaaleanpunaisia rillejä, vaikka ne olivat olleet mielikuvissani, kun olin kuvitellut sinut päässäni ;-)

  VastaaPoista
 8. Olihan lysti nähdä!
  Tuo "silmät kostuvat naurusta ja liikutuksesta" on niin totta. Sunnuntain 900km autossa ei tuntunut miltään, niin täynnä iloa (ja, ok ruokaa) olin.

  VastaaPoista