sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Mikä stressi on paras stressi? Eilinen!


Tänään tuntuu, ettei elämässä ole huolen häivää, jännitys ja kiire ovat ohitse. Lakkiaset ovat takanapäin ja perheessämme on uusi ylioppilas. Koko viikko on mennyt erilaisten valmisteluiden merkeissä, joten tämän päivän rauha ja pysähtyminen ovat enemmän kuin paikallaan ennen huomenna alkavaa hektistä työviikkoa. 

Aloitimme sunnuntain kokoamalla runsaan brunssin. Sain toteutettua haaveeni kuohuviinistä aamiaisella, sillä varastoista löytyi tuliaisina saamamme puolikuiva cava.  Se sopi erilaisten juhlaruokien loppujen kyytipojaksi oikein hyvin, vaikka muuten pidämmekin kuohuvista rutikuivina. En kyllä jaksanut syödä kaikkea eteeni keräämääni, mutta onneksi äiti auttoi kakkulautasen kanssa. Huomenna työkaverit ehkä ottavat osaa kakkujen tuhoamiseen, sillä kiintiömme tullee niiden osalta täyteen tänään.

juhlajuomien teemamaana Ranska

24 kommenttia:

 1. Onnea uudelle ylioppilaalle. Omia kyseisiä kekkereitä muistellessa huomaa, että kylläpä aika rientää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitetään! Joo, on niistä omistakin kekkereistä jo melkoisesti aikaa:)

   Poista
 2. Onnea ylioppilaalle :)
  (Älä vaan kerro hänelle, mutta nyt se urakka vasta alkaakin ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja rentouttavaa juhlahumun jälkeistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä ollut ihan jyrän alle jäänyt olo, olen nuokkunut milloin missäkin sohvalla tai tuolissa :D

   Poista
 4. Ohlalaa miten täydellinen brunssikattaus, mikäpä tuollaisen setin kanssa rentoutuessa! Onnittelut tietysti myös tuoreelle valkolakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juhlan kohdekin on ollut hieman väsähtänyt, mitä nyt hakenut kylmästä jonkun kakkulaatikon esille muutamaan kertaan :D Että jos pienen palan vielä ottaisi :)

   Poista
 5. Onnittelut ylioppilaalle ja äidille!

  VastaaPoista
 6. Onnea ylioppilaalle!

  "Onnea matkaan, nuori ihminen, eikä vain onnea vaan myös rohkeutta ja viisautta. Seuraa omia intohimojasi, toteuta omat unelmasi. Ne ovat paljon tärkeämpiä kuin vanhempiesi unelmat." -Taivas+helvetti (uusi kirja yrittäjyydestä)

  VastaaPoista
 7. Onnea niin äidille kuin valkolakin saaneellekin! Oikeasti, ihan täydellinen brunssi, mitään ei puutu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Oli kyllä runsaasti syötävää ja tuo marjasmoothie teki hyvin kauppansa, mansikoita, mustikoita, turkkilaista jogurttia ja kermaviilipurkillinen, kun ei ollutkaan maustatonta tavallista jogurttia. Kylmänä kyllä maistui ihanalta!

   Poista
 8. Onnea vähän jälkijunassa uudelle ylioppilaalle ja äidillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ehtii vieläkin :D Nyt alkaa jo mielialat palata arkilevelille, huomenna jatkuu aherrus. Mahtava helle ollut tänään, harvoin Suomessa tarkenee näin hyvin!

   Poista
 9. Onnea vielä kerran kummipojalle ja tuoreen ylioppilaan äidille!

  Kyllä oli ihanat tarjoilut teillä. Nuoleskelen vieläkin tyytyväisenä huuliani makumuistoja kerratessa ;) Tuota jääpaistia taidan tehdä heti, kun saan sopivan lihapalan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos että tulit paikalle, kiitos että olit katsomassa sitä hienoa juhlaa ja kiitos siitä, että olit meillä täällä kotona pitkästä aikaa. Ja kiitos postista, vastaan siihen pian. :) Täältä Kammenpyörittäjä lähettää terveisiä, nuoriso on puuhissaan.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos annemi, huikkasin ohikulkevalle pojalle onnittelut! :)

   Poista
 11. Onnittelut ylioppilaalle ja vanhemmillensa! Arvaan herkkupöytien notkuneen ja vieraiden liponeen kieliä niiden äärellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kotiharmi, kyllä täällä on kakkuja tuhottu urakalla ja kyselin jo töistä, mahtuuko sinne kermakakku, tilasin vähän liikaa :) Eiköhän se saada menemään, ollut koko ajan jääkaapissa odottamassa. Kaikki tarjoilut onnistuivat, aika samoilla linjoilla mentiin kuin rippijuhlissa, joten varsinaisia juhlaruokapostauksia ei ole tulossa. :)

   Poista
 12. Täältäkin jälkijunassa onnea! <3

  VastaaPoista
 13. Onnea, onnea ja houkuttelevan näköiset kakut tuolla lautasella :-)

  VastaaPoista