perjantai 12. heinäkuuta 2013

Blueskaava, katso keikat kahteen kertaan

Ei tätä, kiitos!

Olimme viime viikolla Kuopiossa kuuntelemassa J. Karjalaista ja vähitellen varpaani ovat palautumassa ennalleen, sen verran perusteellisesti liotin silloin jalkani vesisateessa. Parempi se kuitenkin, kuin kenkäni, varvastossut ja asvalttimiehen (käyttämätön) sadetakki olivat aivan pätevä keikka-asu. Tänään tilanne on toinen. Tänään on hieno päivä, aurinko paistaa ja olen päättänyt, että asiaintila jatkuu samanlaisena ainakin kello 18 asti. Ei sada, ei pisaraakaan. Saamme kuulla J. Karjalaista auringonpaisteisella Lutakonaukiolla. Sellaisen nimen antoivat tuolle maapläntille Jyväsjärven rannassa sataman läheisyydessä. En ole kyllä varma, paistaako sinne aurinko, sen verran korkeita taloja on joka puolella. Tiedän olevani aivan liian vaikka mitä (esimerkiksi vanha, Suomipop-vastainen ja  lyhyt nähdäkseni mitään, jos eteeni tulee yli 165 senttisiä ihmisiä) festivaaleille, mutta menköön! 

Päivän ranskalaisuus taitaa jäädä vähiin, sillä meillä syödään edellispäivien tähdenlentoja, Tour katsotaan illalla tallenteelta. Huomenna sitten taas uudelle innolla! Oli muuten hauskaa huomata eilen, että oli vasta torstai, olin koko päivän melkein iltaan asti lauantaissa. Useinkin elän päivän suuntaan tai toiseen pielessä, mutta kaksi päivää on jo luksusta, etenkin näin päin. 

koreografiani iltapäivän keikalle

5 kommenttia:

 1. Meille tuo poppitapahtuman musiikki bassoineen ja laulun sanoineen kuuluu (taas kerran) ihan ilmeiseksi. Onneksi ainakin eilen lopettivat sentään puolenyön aikaan. Keikkojen järjestäminen on toki ok mutta kaupunki voisi toki miettiä, pitääkö monipäiväisiä, yöhön tai aamuyöhön kestäviä meteleitä olla monta kesässä (Sataman yö, rallit...)
  Toisaalta jurputtava täti voisi muuttaa muualle... ;)
  Mukavaa keikkailtapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just muuten tuli mieleen, kun yksi työkaveri asuu siinä kaupunginpuolen kerrostalossa, että kuinkahan häiritsee. :/ Heillä on pieni vauvakin. En ole käynyt tuossa tapahtumassa koskaan (liekö ollutkaan just tuota aikaisemmin) enkä menisi nytkään, ellei tosiaan J esiintyisi. On se varmasti väsyttävää, kun useamman päivän jatkuu.

   Poista
 2. Mä olisin mennyt joka päivä, jos olisin saanut jonkun kaverin mukaan. Kaikki kolmen päivän esiintyjät olivat minun mieleeni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olisi ollut kyllä meitäkin kiinnostavia vielä, mutta eihän sitä nyt passaa aivan riehaantua, vanhojen ihmisten :D Oli muuten turvallinen olo, kun oli niin pätevän näköistä tuo järkkäriväki ;)

   Poista