maanantai 1. heinäkuuta 2013

Vesisade taukoaa, se sopii!Kuopiossa  ollaan,  vesisadekin  taukoaa. Tästä  saattaa tulla  aivan  hieno ilta!  Kävimme  Kuopion kauppahallissa ennen majoittumista ja ostimme mukavasta Delico-liikkeestä  ranskalaisia juustoja ja niille sopivia hilloja. Ikävä kyllä saman liikkeen espresso oli pettymys, vaikka kaksikahvainen kone antoi toiveita hyvästä kahvista. Torilta lähti mukaan iloisen yrittäjän mansikat, hän sanoi sadepäivän olevan just parasta, ehtii tehdä paperitöitäkin!

Meillä oli onnea saada rakkaita sukulaisia yhtä aikaa tänne Savon sydämeen ja olemme nauttineet tässä ranskalaista päiväpalaa, juustoja, patonkia, viiniä. Ikävä kyllä televisiosta ei näy Eurosport, joten joudumme kuvittelemaan Korsikan etapin tapahtumat ja kuuntelemaan J. Karjalaista tietokoneeni huippukaiuttimista.
5 kommenttia:

 1. Psst, kannattaa hankkia Player, niin Selinit löytyvät aina sieltä mistä nettikin ;).

  VastaaPoista
 2. Jos ehditte testata hallin päädyn paikallisen pienen jäätelötehtaan jäätelöt, vinkatkaa tännekin mitä tykkäätte. Viimeksi en ehtinyt maistamaan, mutta ensi kerralla aion korjata tilanteen. Mukavaa matkaa Savon sydämessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jäätelöt ovat hyviä, mutta mielestäni kermaisempia kuin aidot italialaiset...

   Poista
 3. Hauskaa reissua! Taidanpa itsekin pyörähtää mökillä niillä kulmilla, toivottavasti jo ihan pian :)

  VastaaPoista